Rig için fan önerisi

Rigin önüne yan yana 5 tane koymayı düşünüyorum. 1 adet fan çoklayıcı aldım. Fan çoklayıcıda fanları Low high olmak üzere 2 şekilde ayarlayabiliyoruz. Ne diyorsunuz bu linkteki ürün bu işimi fazlasıyla görür mü?

Benzer ürün 5TL daha ucuz, iş görür ama öyle çok iyi bir performans beklemeyin düz fan.
Hocam düz fan olsun yeter zaten. Ama önüne elini götürdüğünde eline bile üflemeyen bir tiptense hiçbir işe yaramaz. Siyahlı görsel olarak daha kaliteli duruyor o yüzden onu attım.

Ne yaptın hocam aldın mı o zaman fanları?
5 tane aldım. Gece lambası olarak kullanılabilir. Üfleme olarak 10 saniyede bir huiiuiuuu diye içinize çekip fiuuu diye kendiniz üflerseniz daha çok hava atarsınız.
Silverstone 120R aldım 4 adet çok memnunum.
Birde id cooling ID-COOLING XF-12025-SD-K aldım 2 adet. Fiyatına göre buda tatmin edici ancak internette 6.000rpm fanlar gördüm 120R ile aynı fiyata. Çok ses çıkartıyormuş ama 6.000rpm korkunç bir seviye. O aklımı kurcalıyor alsam mı almasam mı diye.

5 tane aldım. Gece lambası olarak kullanılabilir. Üfleme olarak 10 saniyede bir huiiuiuuu diye içinize çekip fiuuu diye kendiniz üflerseniz daha çok hava atarsınız.
Silverstone 120R aldım 4 adet çok memnunum.
Birde id cooling ID-COOLING XF-12025-SD-K aldım 2 adet. Fiyatına göre buda tatmin edici ancak internette 6.000rpm fanlar gördüm 120R ile aynı fiyata. Çok ses çıkartıyormuş ama 6.000rpm korkunç bir seviye. O aklımı kurcalıyor alsam mı almasam mı diye.
Onlar bana fazla hocam ama havalar birden ısındı kartların fanı çare olmayacak gibi ben de şunu aldım 120X120X25mm 12V 0.35A 2P XMER FAN Fiyatları ve Özellikleri yorumları falan da iyi gibi bakalım umarım kısa yoldan hallederim.

Gigabayte pişmanlıktır :) Aorus modeli bile ısınıyor yani bendeki öyle. Ben en son çare kartların fanını söküp
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuradaki gibi yapacağım bazılarının garantisinin bitmkesine az kaldı onlardan başlarım artık bakalım fanlar gelsin de bir yol izleyeceğim.

Gigabayte pişmanlıktır :) Aorus modeli bile ısınıyor yani bendeki öyle. Ben en son çare kartların fanını söküp
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şuradaki gibi yapacağım bazılarının garantisinin bitmkesine az kaldı onlardan başlarım artık bakalım fanlar gelsin de bir yol izleyeceğim.

6.000 RPM 2.70 amper bakalım ne sunacak bana. 1 adet aldım denemelik. 3060Ti kuduruyor sıcaklıktan :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı