Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 26 Ocak 2021 #1 Stokbu Sigma Madenci (mining) Rig Kasası (12 Gpu'ya Kadar / Fansız) | Trendyol alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 26 Ocak 2021 #2 Mining mi yapacaksınız?
Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 26 Ocak 2021 #3 shocktroop dedi: Mining mi yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hayır. Süs olarak. (!)
Math1xs Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 Aykut bey abi dedi: Hayır. Süs olarak. (!) Genişletmek için tıkla... Ona o kadar para vereceğime bir tane daha 4gb ekran kartı alırdım .
Aykut bey abi dedi: Hayır. Süs olarak. (!) Genişletmek için tıkla... Ona o kadar para vereceğime bir tane daha 4gb ekran kartı alırdım .
Aykut bey abi Centipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 478 Yer Dünya 26 Ocak 2021 #5 Math1xs dedi: Ona o kadar para vereceğime bir tane daha 4 GB ekran kartı alırdım. Genişletmek için tıkla... Peki rig kasası nasıl yapabilirim?
Math1xs dedi: Ona o kadar para vereceğime bir tane daha 4 GB ekran kartı alırdım. Genişletmek için tıkla... Peki rig kasası nasıl yapabilirim?
Math1xs Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #6 Aykut bey abi dedi: Peki rig kasası nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Marangozcudan tahta alarak yap . Örnek (Şunun gibi ) : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aykut bey abi dedi: Peki rig kasası nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Marangozcudan tahta alarak yap . Örnek (Şunun gibi ) : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
0.618 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #7 Aykut bey abi dedi: Peki rig kasası nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Marangoz veya sanayi gibi biryerde kendiniz yapmanız maliyeti en aza indirir.
Aykut bey abi dedi: Peki rig kasası nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Marangoz veya sanayi gibi biryerde kendiniz yapmanız maliyeti en aza indirir.