çılgın adam Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2024 #1 RimWorld grafik ayarı bölümünde V-Sync kapatma ayarı yok, biri nasıl kapatacağımı anlatabilir mi?
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 939 Çözümler 4 27 Ağustos 2024 #2 çılgın adam dedi: RimWorld grafik ayarı bölümünde V-Sync kapatma ayarı yok, biri nasıl kapatacağımı anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
çılgın adam dedi: RimWorld grafik ayarı bölümünde V-Sync kapatma ayarı yok, biri nasıl kapatacağımı anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatmayı denedin mi?
KS KS çılgın adam Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2024 #3 arabacı adam dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim, fakat işe yaramadı. Artı 0 Eksi
arabacı adam dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan kapatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim, fakat işe yaramadı.