RimWorld alınır mı?

Yeyil

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Öncelikli sorum RimWorld alınır mı? 2. sorum ise sizce Epic'ten mi alınmalı Steam üzerinden mi? Epicete 256 TL iadesi ile 220 TL gibi bir fiyata denk gelecek. Steam'de ise 500 TL bandında ama modlama kolaylığı var. Epic üzerinden alınca modlanabiliyor mu? Modlanıyorsa Epic'ten alayım.

Ben epicten ucuz olduğu için almıştım ama net steamden alınmalı çünkü mod kurmak çok zor oluyor yoksa. modlarsın ama sürümler uyuşmuyor çoğu modda

Ben Epic'ten ucuz olduğu için almıştım ama net Steam'den alınmalı çünkü mod kurmak çok zor oluyor yoksa. Modlarsın ama sürümler uyuşmuyor çoğu modda.

Aradaki fiyat farkı çok. Almak istiyorum ama nereden alsam bilemiyorum. sizce modlamadan oynanır mı peki?

Peki mod kurmadan oynanır mı sizce? Modsuz bir 50 saat götürse bile yeterli.

Mod kurmadan oyun biraz zor oluyor bence modlar sayesinde YouTube'daki gibi özel karakterler falan oluşturabiliyorsun ya da oluşturacağın karakterlerin özelliklerini değiştirebiliyorsun mod yoksa rastgele karakter oluştura basarak istediğin özelliklere sahip karakter gelene kadar denemen de gerekebilir. Kısaca oynanır ama modlu oyundan daha zor olur.

Mod kurmadan oyun biraz zor oluyor bence modlar sayesinde YouTube'daki gibi özel karakterler falan oluşturabiliyorsun ya da oluşturacağın karakterlerin özelliklerini değiştirebiliyorsun mod yoksa rastgele karakter oluştura basarak istediğin özelliklere sahip karakter gelene kadar denemen de gerekebilir. Kısaca oynanır ama modlu oyundan daha zor olur.

Dediğiniz modlar Epic üzerinden kuruluyorsa alayım oyunu basitleştiren 3 4 mod yeterli benim gözümde.

Dediğiniz modlar Epic üzerinden kuruluyorsa alayım oyunu basitleştiren 3 4 mod yeterli benim gözümde.

Epic üstünden kuruluyor mu bilmiyorum ben internetten indirip kurmuştum ama sürümler uyuşmayabiliyor biraz zor yani Epic üzerindeki oyuna mod kurmak. Ama işin sonunda yaparsan gayet zevkli olur Steam'den de farkı kalmaz biraz uğraştırır sadece.

Epic üstünden kuruluyor mu bilmiyorum ben internetten indirip kurmuştum ama sürümler uyuşmayabiliyor biraz zor yani Epic üzerindeki oyuna mod kurmak. Ama işin sonunda yaparsan gayet zevkli olur Steam'den de farkı kalmaz biraz uğraştırır sadece.

Tammdır teşekkürler Epic'ten alayım bir. Olmadı Steam'e dönerim iade isteyip. Ocakta KYK yatınca alacağım da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı