shyzeq Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 663 Çözümler 3 15 Mart 2024 #1 Bu kolonistlerin örneğin skill kısmını daha hızlı görebileceğim bir mod var mı? Çünkü diğer türlü bir sürü kolonist olduğunda çok uğraştırıyor. Biraz araştırdım fakat bulamadım ama izlediğim yayıncı da bu dediğim mod vardı.
Bu kolonistlerin örneğin skill kısmını daha hızlı görebileceğim bir mod var mı? Çünkü diğer türlü bir sürü kolonist olduğunda çok uğraştırıyor. Biraz araştırdım fakat bulamadım ama izlediğim yayıncı da bu dediğim mod vardı.
Çözüm Eryd 15 Mart 2024 Büyük ihtimalle RimHUD'dan bahsediyorsunuz. Olmazsa olmaz bir moddur kendisi.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 15 Mart 2024 #2 Büyük ihtimalle RimHUD'dan bahsediyorsunuz. Olmazsa olmaz bir moddur kendisi. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS shyzeq Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 663 Çözümler 3 15 Mart 2024 #3 Eryd dedi: Büyük ihtimalle RimHUD'dan bahsediyorsunuz. Olmazsa olmaz bir moddur kendisi. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam buydu teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Eryd dedi: Büyük ihtimalle RimHUD'dan bahsediyorsunuz. Olmazsa olmaz bir moddur kendisi. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam buydu teşekkür ederim.