matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 6 Ocak 2023 #1 RimWorld oyun tam sürüme çıktı herhalde 200 TL olmuş artık TR yamasız oynanır mı? Ona göre alacağım.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.420 Çözümler 33 6 Ocak 2023 #2 matrokor dedi: RimWorld oyun tam sürüme çıktı herhalde 200 TL olmuş artık TR yamasız oynanır mı? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... İngilizceniz yeterliyse oynanır.
matrokor dedi: RimWorld oyun tam sürüme çıktı herhalde 200 TL olmuş artık TR yamasız oynanır mı? Ona göre alacağım. Genişletmek için tıkla... İngilizceniz yeterliyse oynanır.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 6 Ocak 2023 #3 Oyun Türkçe zaten?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 6 Ocak 2023 #4 Türkçe seçeneği var.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 7 Ocak 2023 #5 455146 dedi: Oyun Türkçe zaten? Genişletmek için tıkla... ama türkçe bozuk tu ben oynarken oyunda suan düzeldimi onu merak ediyorum 183189 dedi: Türkçe seçeneği var. Genişletmek için tıkla... var ama düzgün mü
455146 dedi: Oyun Türkçe zaten? Genişletmek için tıkla... ama türkçe bozuk tu ben oynarken oyunda suan düzeldimi onu merak ediyorum 183189 dedi: Türkçe seçeneği var. Genişletmek için tıkla... var ama düzgün mü
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 7 Ocak 2023 #6 matrokor dedi: ama türkçe bozuk tu ben oynarken oyunda suan düzeldimi onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden sorunluydu evet ama güncellemelerle çözüldü sorunsuz oynanıyor.
matrokor dedi: ama türkçe bozuk tu ben oynarken oyunda suan düzeldimi onu merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Hocam eskiden sorunluydu evet ama güncellemelerle çözüldü sorunsuz oynanıyor.
matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 7 Ocak 2023 #7 Wheetau dedi: Hocam eskiden sorunluydu evet ama güncellemelerle çözüldü sorunsuz oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Wheetau sen en son nezaman oynadın ben oynadığım zaman oyun biraz türkçe biraz yabancı dil karısımı bir türkçe vardı
Wheetau dedi: Hocam eskiden sorunluydu evet ama güncellemelerle çözüldü sorunsuz oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Wheetau sen en son nezaman oynadın ben oynadığım zaman oyun biraz türkçe biraz yabancı dil karısımı bir türkçe vardı
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 7 Ocak 2023 #8 matrokor dedi: Wheetau sen en son nezaman oynadın ben oynadığım zaman oyun biraz türkçe biraz yabancı dil karısımı bir türkçe vardı Genişletmek için tıkla... Aktif olarak oynuyorum. DLC'lere de sahibim. İsterseniz alıp 2 saat denemeyle bakın, hoşunuza gitmez ise iade edersiniz.
matrokor dedi: Wheetau sen en son nezaman oynadın ben oynadığım zaman oyun biraz türkçe biraz yabancı dil karısımı bir türkçe vardı Genişletmek için tıkla... Aktif olarak oynuyorum. DLC'lere de sahibim. İsterseniz alıp 2 saat denemeyle bakın, hoşunuza gitmez ise iade edersiniz.
Zaur Ali Centipat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 236 Çözümler 1 26 Şubat 2023 #9 Bende oyuna ve 3 dlc için türkçe yama var. İstersrniz göndere bilirim.
AstronotAdam Femtopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #10 RimWorld Türkçe yamasını paylaşabilecek var mı? Zaur Ali dedi: Bende oyuna ve 3 DLC için Türkçe yama var. İstersrniz gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Paylaşabilir misin?
RimWorld Türkçe yamasını paylaşabilecek var mı? Zaur Ali dedi: Bende oyuna ve 3 DLC için Türkçe yama var. İstersrniz gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Paylaşabilir misin?