Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #1 Ticket attım. 1600RP'm olduğunu, etkinlik kartı için 50 RP'ye ihtiyacım olduğunu söyledim. Bu kadar minik bir istek için seni kırmayız, bu epostayı okurken RP'ni tanımlamış olacağım dedi fakat hala gelmedi. Ne yapmalıyım?
Ticket attım. 1600RP'm olduğunu, etkinlik kartı için 50 RP'ye ihtiyacım olduğunu söyledim. Bu kadar minik bir istek için seni kırmayız, bu epostayı okurken RP'ni tanımlamış olacağım dedi fakat hala gelmedi. Ne yapmalıyım?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 28 Ocak 2023 #2 50 RP biraz fazla. Her zaman vermeyebilirler ki çoğunlukla bu kadar yüksek miktarları vermiyorlar.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: 50 RP biraz fazla. Her zaman vermeyebilirler ki çoğunlukla bu kadar yüksek miktarları vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam verdim deyip vermedi ama.
Oğuzhan Necip Şahin dedi: 50 RP biraz fazla. Her zaman vermeyebilirler ki çoğunlukla bu kadar yüksek miktarları vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam verdim deyip vermedi ama.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 28 Ocak 2023 #4 Bekleyin. Yansıması 2 saat süre alabilir. Eğer 2 saat içinde gelmezse ticketa dönüş sağla.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #5 Bakınız. curiousoftech dedi: Bekleyin. Yansıması 2 saat süre alabilir. Eğer 2 saat içinde gelmezse ticketa dönüş sağla. Genişletmek için tıkla... Hocam 14:01'de atıldı ticket. Dosya Ekleri ewr3.PNG 176,8 KB · Görüntüleme: 69
Bakınız. curiousoftech dedi: Bekleyin. Yansıması 2 saat süre alabilir. Eğer 2 saat içinde gelmezse ticketa dönüş sağla. Genişletmek için tıkla... Hocam 14:01'de atıldı ticket.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 28 Ocak 2023 #6 Hank J Wimbleton dedi: Hocam verdim deyip vermedi ama. Genişletmek için tıkla... Aynı sohbet üzerinden tekrar mail gönderip sormayı deneyebilirsin. Umarım yanlış okumamışlardır o değeri.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam verdim deyip vermedi ama. Genişletmek için tıkla... Aynı sohbet üzerinden tekrar mail gönderip sormayı deneyebilirsin. Umarım yanlış okumamışlardır o değeri.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #7 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Aynı sohbet üzerinden tekrar mail gönderip sormayı deneyebilirsin. Umarım yanlış okumamışlardır o değeri. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış okusalar 5 RP falan verirlerdi o da gelmedi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Aynı sohbet üzerinden tekrar mail gönderip sormayı deneyebilirsin. Umarım yanlış okumamışlardır o değeri. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış okusalar 5 RP falan verirlerdi o da gelmedi
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 28 Ocak 2023 #8 O halde dönüş sağlayıp hesaba RP'nin gelmediğini söyleyin. Zaten vereceğiz demişler. Buradan dönüş yok.
O halde dönüş sağlayıp hesaba RP'nin gelmediğini söyleyin. Zaten vereceğiz demişler. Buradan dönüş yok.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 28 Ocak 2023 #9 curiousoftech dedi: O halde dönüş sağlayıp hesaba RP'nin gelmediğini söyleyin. Zaten vereceğiz demişler. Buradan dönüş yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yanıt verdim epostaya yeni ticket açmadım bakarlar mı?
curiousoftech dedi: O halde dönüş sağlayıp hesaba RP'nin gelmediğini söyleyin. Zaten vereceğiz demişler. Buradan dönüş yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yanıt verdim epostaya yeni ticket açmadım bakarlar mı?
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #10 Hank J Wimbleton dedi: Hocam yanlış okusalar 5 RP falan verirlerdi o da gelmedi Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sohbet üzerinden espri ile karışık sorunu soyleyin.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam yanlış okusalar 5 RP falan verirlerdi o da gelmedi Genişletmek için tıkla... Hocam aynı sohbet üzerinden espri ile karışık sorunu soyleyin.