Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 27 Temmuz 2022 #1 Valorant indirmek için Riot Client'a girdim, Update tuşuna bastım, ve %19'da 0.1 KB/s ile indirmeye başladı. Kaç kere denediysem olmadı. Oyundan bu gidişle hiç zevk alamayacağım. Çözümü nedir? İyi geceler dilerim.
Valorant indirmek için Riot Client'a girdim, Update tuşuna bastım, ve %19'da 0.1 KB/s ile indirmeye başladı. Kaç kere denediysem olmadı. Oyundan bu gidişle hiç zevk alamayacağım. Çözümü nedir? İyi geceler dilerim.
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #2 Normal bir şey. İndirirken arada öyle oluyor. Dosyaları yazıyor olması lazım öyle olduğunda. Artı 1 Eksi
KS KS Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 27 Temmuz 2022 #3 DerratiX dedi: Normal bir şey. İndirirken arada öyle oluyor. Dosyaları yazıyor olması lazım öyle olduğunda. Genişletmek için tıkla... Riot olur gibi. Client üzerinde text güncellemesi yapmak yerine şekilli şukullu yapıyor. Artı 0 Eksi
DerratiX dedi: Normal bir şey. İndirirken arada öyle oluyor. Dosyaları yazıyor olması lazım öyle olduğunda. Genişletmek için tıkla... Riot olur gibi. Client üzerinde text güncellemesi yapmak yerine şekilli şukullu yapıyor.