Riot Client "0xc000007b" hatası

ChemNo1

Femtopat
Daha fazla  
Riot Client güncellemesini yarıda kapatmıştım. Açtığımda bu hatayla karşılaştım. Nasıl çözebilirim? Process Monitor hata raporunu bıraktım.

[Logfile.PML

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-16_213508566.png
    resim_2023-06-16_213508566.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Son zamanlarda bununla ilgili birkaç konu açıldı. Paylaşılan raporların hiçbirinde bu hataya dair bir detay bulunmuyor.

Güncellemeyi yarıda kesince bu hatayı aldığınızı söylemişsiniz. İlk olarak oyunu daha sonra ise Riot Client'i Revo Uninstaller ile silip tekrar kurduktan sonra dener misiniz?

Son zamanlarda bununla ilgili birkaç konu açıldı. Paylaşılan raporların hiçbirinde bu hataya dair bir detay bulunmuyor.

Güncellemeyi yarıda kesince bu hatayı aldığınızı söylemişsiniz. İlk olarak oyunu daha sonra ise Riot Client'i Revo Uninstaller ile silip tekrar kurduktan sonra dener misiniz?
İnternet hızım dolayısıyla şuan bunu yapmam neredeyse imkansız maalesef. Diğer konuları da gördüm sanırsam son güncelleme ile ortaya çıktı bu sorun. Bir süre çözüm bulmaya çalışacağım. Olmazsa bir şekilde sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım. Teşekkürler yanıt için.

Olmazsa bir şekilde sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.

Bir diğer arkadaş da sorunu bu şekilde çözmüş. Şimdiden deneyin isterseniz.

Bir diğer arkadaş da sorunu bu şekilde çözmüş. Şimdiden deneyin isterseniz.
Riot'a ticket attım dün ve cevap olarak Hextech Repair Tool indirmemi söylediler. Onu da deneyip olmazsa son çözüm olarak deneyeceğim silip yüklemeyi. Normal şartlarda silip yüklemek en mantıklısı fakat şu anki internetimle saatler sürer büyük ihtimalle. Teşekkürler tekrardan yardımcı olduğunuz için .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı