Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Ekran kartı HD 6950 Arkadaşlar Riot Client'e girdim Valorant indiriyordum oyuna girdim çıktıktan sonra ise Riot Client küçücük oldu bunu League of legendes dada yaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar Riot Client'e girdim Valorant indiriyordum oyuna girdim çıktıktan sonra ise Riot Client küçücük oldu bunu League of legendes dada yaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm bursali 24 Ocak 2023 Muhammed Haki1 dedi: Olmuyor kalıcı çözümü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Client'i onarmayı denedin mi? Dosyaların içerisinde onarma aracı vardı.
Muhammed Haki1 dedi: Olmuyor kalıcı çözümü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Client'i onarmayı denedin mi? Dosyaların içerisinde onarma aracı vardı.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 24 Ocak 2023 #2 Client'in ayarlarına bir şekilde girebiliyorsan çözünürlüğü değiştir. Artı 0 Eksi
KS KS Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #3 bursali dedi: Client'in ayarlarına bir şekilde girebiliyorsan çözünürlüğü değiştir. Genişletmek için tıkla... Olmuyor kalıcı çözümü biliyor musun? Artı 0 Eksi
bursali dedi: Client'in ayarlarına bir şekilde girebiliyorsan çözünürlüğü değiştir. Genişletmek için tıkla... Olmuyor kalıcı çözümü biliyor musun?
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 24 Ocak 2023 #4 Muhammed Haki1 dedi: Olmuyor kalıcı çözümü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Client'i onarmayı denedin mi? Dosyaların içerisinde onarma aracı vardı. Artı 0 Eksi Çözüm
Muhammed Haki1 dedi: Olmuyor kalıcı çözümü biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Client'i onarmayı denedin mi? Dosyaların içerisinde onarma aracı vardı.
KS KS Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #5 bursali dedi: Client'i onarmayı denedin mi? Dosyaların içerisinde onarma aracı vardı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim. Şu anda düzeldi teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
bursali dedi: Client'i onarmayı denedin mi? Dosyaların içerisinde onarma aracı vardı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim. Şu anda düzeldi teşekkürler.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 24 Ocak 2023 #6 Muhammed Haki1 dedi: Tamamdır deneyeceğim. Şu anda düzeldi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretler misiniz? Aynı sorunu yaşayan başkaları da çözebilsin. Artı 0 Eksi
Muhammed Haki1 dedi: Tamamdır deneyeceğim. Şu anda düzeldi teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretler misiniz? Aynı sorunu yaşayan başkaları da çözebilsin.
baran123321 Femtopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #7 Hocam onarma aracı nerede. bursali dedi: Çözüm işaretler misiniz? Aynı sorunu yaşayan başkaları da çözebilsin. Genişletmek için tıkla... hocam şuan lazımsınız Son düzenleme: 30 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Hocam onarma aracı nerede. bursali dedi: Çözüm işaretler misiniz? Aynı sorunu yaşayan başkaları da çözebilsin. Genişletmek için tıkla... hocam şuan lazımsınız
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 31 Ocak 2024 #8 baran123321 dedi: Hocam onarma aracı nerede. hocam şuan lazımsınız Genişletmek için tıkla... Dosyaların içinde olması gerek. Artı 0 Eksi
baran123321 dedi: Hocam onarma aracı nerede. hocam şuan lazımsınız Genişletmek için tıkla... Dosyaların içinde olması gerek.