Çözüldü Riot Client nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erolborej

Hectopat
Daha fazla  
Geçen hafta Valorant'ı denemek için indirdim ama sonra sıkıldım ve silmek istedim. Denetim Masası program kaldır kısmından Valorant'ı kaldırdım ama Riot İstemcisi (Riot Client) silinmedi. Klasörün içinde de uninstall dosyası yok. Bilgisayar konusunda uzman olmasam da doğrudan klasörü silerek tamamen kaldıramayacağımı da biliyorum. Bunun bir yöntemi var mıdır? Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Denetim masası> programlar-program kaldır> Riot Client çift tıkla.
Denetim masasında yokmuş zaten.
Windows+R tuşuna bas. Çalıştır ekranında appdata yaz Local, LocalLow ve Roaming içindeki Valorant, Riot Games kalıntılarını sil. Sonra C diskinde ProgramDosyaları x86 gir, oradaki Riot Games ve Valorant kalıntılarını sil. Sonra C diskindeki ProgramFiles' e gir ve Valorant, Riot Games kalıntılarını sil. Ardından Regedit' e gir ve Ctrl+ F yapıp Riot ya da Valorant olarak arat ve kalıntıları sil.
Regedit ayarlarını yaparken dikkat et yanlış bir şey silme !!
Çooook sağ ol hepsinden çıkış yapmam gerekiyormuş gizli ögelerde korkmuştum bi an

Ya sıra sıra siliyorum ama bazılarında Riot Games işlemcisi çalıştığı için silinmiyor işlemciyi kapatmanız gerek diyor nasıl kapatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…