Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Şubat 2024 #1 Riot Client'e dair ne kadar dosya varsa sildim fakat hala program kaldırda gözüküyor nasıl silebilirim?
Riot Client'e dair ne kadar dosya varsa sildim fakat hala program kaldırda gözüküyor nasıl silebilirim?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.475 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ Bu adımlara gelerek Riot Games adlı klasörü kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ Bu adımlara gelerek Riot Games adlı klasörü kaldırabilirsiniz.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #3 Tircii dedi: Riot Client'e dair ne kadar dosya varsa sildim fakat hala program kaldırda gözüküyor nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Kurduğun diskin içinde "riot" aratmasını yap çıkanları sil Artı 0 Eksi
Tircii dedi: Riot Client'e dair ne kadar dosya varsa sildim fakat hala program kaldırda gözüküyor nasıl silebilirim? Genişletmek için tıkla... Kurduğun diskin içinde "riot" aratmasını yap çıkanları sil
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Şubat 2024 #4 Dediklerinizi yaptım fakat hala silinmedi. Kayıt defterinde "RiotClientServices" "Riot" yazıp ne var ne yok sildim sonunda silindi. Son düzenleme: 7 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Dediklerinizi yaptım fakat hala silinmedi. Kayıt defterinde "RiotClientServices" "Riot" yazıp ne var ne yok sildim sonunda silindi.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #5 Tircii dedi: Dediklerinizi yaptım fakat hala silinmedi. Kayıt defterinde "RiotClientServices" "Riot" yazıp ne var ne yok sildim sonunda silindi. Genişletmek için tıkla... Yeniden kur riot'u sonra tekrar sil. Artı 0 Eksi
Tircii dedi: Dediklerinizi yaptım fakat hala silinmedi. Kayıt defterinde "RiotClientServices" "Riot" yazıp ne var ne yok sildim sonunda silindi. Genişletmek için tıkla... Yeniden kur riot'u sonra tekrar sil.
KS KS Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Şubat 2024 #6 xobavenso dedi: Yeniden kur riot'u sonra tekrar sil. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı sonra kayıt defterinde aramaya "RiotClientServices" yazdım çıkan sonuçları sildim silindi. Artı 0 Eksi
xobavenso dedi: Yeniden kur riot'u sonra tekrar sil. Genişletmek için tıkla... Onu denedim olmadı sonra kayıt defterinde aramaya "RiotClientServices" yazdım çıkan sonuçları sildim silindi.