Riot Destek yardımcı olmuyor

Maraza25

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G15
Meslek
Öğrenci
Riot destek ekibine haksız banla alakali bilet gonderdim, oto mesaj yolladilar, yardimci olmadilar. Ondan sonra gonderdigim biletlere geri donmuyolar, Valorant sunucusundan yaziyoruz ilgilenmıyorlar. Dunpynin sunucusundan yaziyoruz, moderetor dalga geciyor. Cok guzel is yapiosun Riot.

(Bu durumda ne yapmam gerekiyor, nasıl açtıracağım hesabi?)
Discord'a bir sunucu 200 TL karsiliginda acabileceklerini söylüyorlar pek inanmadım ama birkac gun daha Riot donmezse o yontemi de deneyeceğim yuksek ihtimalle dolandırılacağım ama umut iste.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yüzünden ban yedin ?

Hiçbir şekilde haksız ban yemezsin. Tabii ki gidip hile açarsan ban yersin.

Ne alaka yalan borcum mu var size.

3.parti yazilim kullanmaktan ama kullanmadim.

3.parti yazilimdan ban yediysen demek ki hile açmışsın. Umarım banın açılmaz afferim Riot'a iyi çalışıyor.

2.yöntemi deneme bence birçok bilet at illaki cevaplarlar destek ekipleri boş değil.

Cok haklisin burda hakli cikmamin hicbir mantigi yok o yuzden parantez icinde ne yapmam gerekiyor yazdim bide benim gibi olan varmi diye merak ediyorum eger cok kisiyse riot farkeder ki valirant discord sunucusunda bu olay baya konusuldu varmis benim gibileri yinde hatirlatma icin tessekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…