MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #1 LoL'de gece pazarımda ruh çiçeği Yasuo var ve 10 RP eksiğim var. Riot'a ticket atsam bu 10 RP eksiğimi karşılama şansları var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2022
LoL'de gece pazarımda ruh çiçeği Yasuo var ve 10 RP eksiğim var. Riot'a ticket atsam bu 10 RP eksiğimi karşılama şansları var mı?
Sailaner Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 21 Şubat 2022 #11 Verir, 30 RP'ye kadar eksiğini tamamlayabiliyorlar. Eskiden bir resim çizip göndermeni istiyorlardı LOL ile ilgili, hâlâ öyle mi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Verir, 30 RP'ye kadar eksiğini tamamlayabiliyorlar. Eskiden bir resim çizip göndermeni istiyorlardı LOL ile ilgili, hâlâ öyle mi bilmiyorum.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #12 %50. Artı 0 Eksi
zaynıl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #13 MetehanSavas dedi: LoL'de gece pazarımda ruh çiçeği Yasuo var ve 10 RP eksiğim var. Riot'a ticket atsam bu 10 RP eksiğimi karşılama şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 35 istemiştim Prime Gaming'den RP aldığım için vermemişlerdi. Artı 0 Eksi
MetehanSavas dedi: LoL'de gece pazarımda ruh çiçeği Yasuo var ve 10 RP eksiğim var. Riot'a ticket atsam bu 10 RP eksiğimi karşılama şansları var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 35 istemiştim Prime Gaming'den RP aldığım için vermemişlerdi.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Şubat 2022 #14 Veriyorlar. Riot bu konuda belli bir miktara kadar sıkıntı çıkarmıyor. Artı 0 Eksi
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2022 #15 Sailaner dedi: Verir, 30 RP'ye kadar eksiğini tamamlayabiliyorlar. Eskiden bir resim çizip göndermeni istiyorlardı LoL ile ilgili, hâlâ öyle mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu arcane etkinliğinde duvarda sergilemişlerdi, ben de RP için göndermiştim resim ama benimki çıkmamıştı. Zaten çıkmasını da beklemiyordum. zaynıl dedi: Ben 35 istemiştim Prime Gaming'den RP aldığım için vermemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Ben de Prime Gaming'den alıyorum ama verdiler. 20-30 civarına kadar veriyorlar. egehararli dedi: %50. Genişletmek için tıkla... %50 değil, yakın zamanda istemediysen direkt veriyorlar. Artı 0 Eksi
Sailaner dedi: Verir, 30 RP'ye kadar eksiğini tamamlayabiliyorlar. Eskiden bir resim çizip göndermeni istiyorlardı LoL ile ilgili, hâlâ öyle mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu arcane etkinliğinde duvarda sergilemişlerdi, ben de RP için göndermiştim resim ama benimki çıkmamıştı. Zaten çıkmasını da beklemiyordum. zaynıl dedi: Ben 35 istemiştim Prime Gaming'den RP aldığım için vermemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Ben de Prime Gaming'den alıyorum ama verdiler. 20-30 civarına kadar veriyorlar. egehararli dedi: %50. Genişletmek için tıkla... %50 değil, yakın zamanda istemediysen direkt veriyorlar.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 21 Şubat 2022 #16 Verir. Artı 0 Eksi
BtuhnEf Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 357 Çözümler 3 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #17 Verirler dostum sen at biletini. Artı 0 Eksi
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #18 Enes_Tiryaki dedi: %50 değil, yakın zamanda istemediysen direkt veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç oynamadım hocam. Diğer konulardan gördüğüm görüşleri belirttim. Artı 0 Eksi
Enes_Tiryaki dedi: %50 değil, yakın zamanda istemediysen direkt veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç oynamadım hocam. Diğer konulardan gördüğüm görüşleri belirttim.
KS KS MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #19 Enes_Tiryaki dedi: Onu arcane etkinliğinde duvarda sergilemişlerdi, ben de RP için göndermiştim resim ama benimki çıkmamıştı. Zaten çıkmasını da beklemiyordum. Ben de Prime Gaming'den alıyorum ama verdiler. 20-30 civarına kadar veriyorlar. %50 değil, yakın zamanda istemediysen direkt veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol bende Prime'den aldım umarım verirler. Artı 0 Eksi
Enes_Tiryaki dedi: Onu arcane etkinliğinde duvarda sergilemişlerdi, ben de RP için göndermiştim resim ama benimki çıkmamıştı. Zaten çıkmasını da beklemiyordum. Ben de Prime Gaming'den alıyorum ama verdiler. 20-30 civarına kadar veriyorlar. %50 değil, yakın zamanda istemediysen direkt veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol bende Prime'den aldım umarım verirler.
A ayyildiz2210 Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2022 #20 Bence verirler. Artı 0 Eksi