kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 20 Mayıs 2021 #21 T3tracon dedi: Şimdi Ticket attım umarım atarlar Genişletmek için tıkla... Sonucu yazarmısın merak ettim.
T3tracon dedi: Şimdi Ticket attım umarım atarlar Genişletmek için tıkla... Sonucu yazarmısın merak ettim.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 20 Mayıs 2021 #22 kuanbey dedi: Sonucu yazar mısın merak ettim. Genişletmek için tıkla... Veriyor almıştım geçen gün.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #23 Şuanlık hesabımda 975VP olmadığı için yardım edemeyeceklerini ama olursa tekrar yazarsam yardım edeceklerini söylediler. Sonuç olumlu yani.
Şuanlık hesabımda 975VP olmadığı için yardım edemeyeceklerini ama olursa tekrar yazarsam yardım edeceklerini söylediler. Sonuç olumlu yani.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 20 Mayıs 2021 #24 T3tracon dedi: Şuanlık hesabımda 975VP olmadığı için yardım edemeyeceklerini ama olursa tekrar yazarsam yardım edeceklerini söylediler. Sonuç olumlu yani. Genişletmek için tıkla... 1750VP var benim hesabımda yağmacı vandal alıcam kesin kararım destek talebi açtım 25VP için ancak markette yok şuan verirlermi sizce?
T3tracon dedi: Şuanlık hesabımda 975VP olmadığı için yardım edemeyeceklerini ama olursa tekrar yazarsam yardım edeceklerini söylediler. Sonuç olumlu yani. Genişletmek için tıkla... 1750VP var benim hesabımda yağmacı vandal alıcam kesin kararım destek talebi açtım 25VP için ancak markette yok şuan verirlermi sizce?
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #25 kuanbey dedi: 1750VP var benim hesabımda yağmacı vandal alıcam kesin kararım destek talebi açtım 25VP için ancak markette yok şuan verirlermi sizce? Genişletmek için tıkla... Verirler ama bilete 1-2 gün civarı cevap verdiler.
kuanbey dedi: 1750VP var benim hesabımda yağmacı vandal alıcam kesin kararım destek talebi açtım 25VP için ancak markette yok şuan verirlermi sizce? Genişletmek için tıkla... Verirler ama bilete 1-2 gün civarı cevap verdiler.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 20 Mayıs 2021 #26 T3tracon dedi: Verirler ama bilete 1-2 gün civarı cevap verdiler. Genişletmek için tıkla... Ben nedense emin olamadım marketimde olmadığı için reddedilirsem üzülürüm.
T3tracon dedi: Verirler ama bilete 1-2 gün civarı cevap verdiler. Genişletmek için tıkla... Ben nedense emin olamadım marketimde olmadığı için reddedilirsem üzülürüm.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #27 kuanbey dedi: Ben nedense emin olamadım marketimde olmadığı için reddedilirsem üzülürüm. Genişletmek için tıkla... Siz söyleyin zaten 25VP küçük bir miktar. Deneyin bişey kaybetmezsiniz.
kuanbey dedi: Ben nedense emin olamadım marketimde olmadığı için reddedilirsem üzülürüm. Genişletmek için tıkla... Siz söyleyin zaten 25VP küçük bir miktar. Deneyin bişey kaybetmezsiniz.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2021 #28 Denemesi beleş.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 21 Mayıs 2021 #29 kuanbey dedi: Ben nedense emin olamadım marketimde olmadığı için reddedilirsem üzülürüm. Genişletmek için tıkla... Hem 25VP talebinde bulunun başka bir mailde de hesabınızdan VPnin alınıp yağmacı verilmesi talebinde bulunun belki birini kabul ederler.
kuanbey dedi: Ben nedense emin olamadım marketimde olmadığı için reddedilirsem üzülürüm. Genişletmek için tıkla... Hem 25VP talebinde bulunun başka bir mailde de hesabınızdan VPnin alınıp yağmacı verilmesi talebinde bulunun belki birini kabul ederler.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 21 Mayıs 2021 #30 Krmdmrz dedi: Hem 25VP talebinde bulunun başka bir mailde de hesabınızdan VPnin alınıp yağmacı verilmesi talebinde bulunun belki birini kabul ederler. Genişletmek için tıkla... Öyle destekten istenince verileceğini sanmıyorum kanka mesela helliandan örnek vereyim adam 4 aydır yağmacı bekliyor.
Krmdmrz dedi: Hem 25VP talebinde bulunun başka bir mailde de hesabınızdan VPnin alınıp yağmacı verilmesi talebinde bulunun belki birini kabul ederler. Genişletmek için tıkla... Öyle destekten istenince verileceğini sanmıyorum kanka mesela helliandan örnek vereyim adam 4 aydır yağmacı bekliyor.