Riot Games açılmıyor

Daha fazla  
Riot Games, LoL, Valorant açılmıyor girmeye çalışıyorum fakat olmuyor. Görev Yöneticisi'nden kapattım olmadı kapayıp bilgisayarı yeniden başlattım olmuyor. Ne yapmam lazım?

Riot Games, LoL, Valorant açılmıyor girmeye çalışıyorum fakat olmuyor. Görev Yöneticisi'nden kapattım olmadı kapayıp bilgisayarı yeniden başlattım olmuyor. Ne yapmam lazım?

Hocam belki genel bakım vardır vs ama size birkaç önerim var bunları deneyin derim.
1. internet bağlantınızı kontrol edin: Modeminizi yeniden başlatın.
2. Riot Client'i güncelleyin: Riot Games web sitesinden istemciyi güncelleyin.
3. Antivirüs/Güvenlik duvarını kontrol edin: Riot Client'in engellenmediğinden emin olun.
4. oyun dosyalarını onarın: Riot Client'in ayarlarından onarım yapın.
5. Riot Client'i yeniden kurun: Mevcut istemciyi kaldırıp yeniden indirin.

Hocam belki genel bakım vardır vs ama size birkaç önerim var bunları deneyin derim.
1. internet bağlantınızı kontrol edin: Modeminizi yeniden başlatın.
2. Riot Client'i güncelleyin: Riot Games web sitesinden istemciyi güncelleyin.
3. Antivirüs/Güvenlik duvarını kontrol edin: Riot Client'in engellenmediğinden emin olun.
4. oyun dosyalarını onarın: Riot Client'in ayarlarından onarım yapın.
5. Riot Client'i yeniden kurun: Mevcut istemciyi kaldırıp yeniden indirin.

Benim arkadaşım girebiliyor. Fakat ben giremiyorum önerilerin için teşekkürler yaptığım şeyler bunlar fakat işe yaramadılar.

Benim arkadaşım girebiliyor. Fakat ben giremiyorum önerilerin için teşekkürler yaptığım şeyler bunlar fakat işe yaramadılar.

Hocam musaitseniz aşağıdaki yazdıkarımı dener misiniz:
1. Riot Client'i tamamen kaldırın: C:\riot Games ve C:\program Files\Riot Vanguard klasörlerini silin. Ardından Riot Games istemcisini yeniden yükleyin.
2. Valorant oynuyorsanız Vanguard'ı kaldırıp yeniden kurun: Bu, Riot'un anti-hile sistemiyle ilgili sorunları çözebilir.
3. sistem dosyalarını onarın: CMD'yi yönetici olarak açın ve 'SFC /scannow' komutunu çalıştırın.
4. sürücüleri güncelleyin: Ekran kartı ve ağ sürücülerinizi güncel tutun.

Hocam musaitseniz aşağıdaki yazdıkarımı dener misiniz:
1. Riot Client'i tamamen kaldırın: C:\riot Games ve C:\program Files\Riot Vanguard klasörlerini silin. Ardından Riot Games istemcisini yeniden yükleyin.
2. Valorant oynuyorsanız Vanguard'ı kaldırıp yeniden kurun: Bu, Riot'un anti-hile sistemiyle ilgili sorunları çözebilir.
3. sistem dosyalarını onarın: CMD'yi yönetici olarak açın ve 'SFC /scannow' komutunu çalıştırın.
4. sürücüleri güncelleyin: Ekran kartı ve ağ sürücülerinizi güncel tutun.

Teşekkür ederim denedim fakat olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı