Riot Games bilete cevap verir mi?

819136

Centipat
Arkadaşlar bundan 7 gün önce hasabım çalındı ve hesabımı ticket açarak aldım. Sonra hesabım 16 Ocakta tekrar çalındı ve yeniden ticket açtım. Riot ticketıma dönüş yapar mı? Hesabım bayağı değerliydi hesabım için endişeleniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dönüş yaparlar bende yaşadım ama sorduğu çoğu soruyu cevap veremedim gene bakalım cevap verirler. Benim oyuncu reportlamama bile cevap verdilerse ona da verirler.

Cevap verir, Riot bu gibi konularda oyuncu dostu. Merak etmeyin.

Dönüş yaparlar bende yaşadım ama sorduğu çoğu soruyu cevap veremedim gene bakalım cevap verirler. Benim oyuncu reportlamama bile cevap verdilerse ona da verirler.

Aslında şöyle bir hafta içinde hasabımı iki kere çaldırdım ilkinde ticket açıp aldım ikiinci çalınma bugün oldu ve hemen ticket açtım işte tek endişem ticketa dönüş yaparlar mı diye düşündüm.

Cevap verir, Riot bu gibi konularda oyuncu dostu. Merak etmeyin.
teşekkürler

Nasıl çaldırdın?

Hesabı satınca benim tavsiyem ilk parayı al sonra hesabı ver.

Şöyle bir sıkıntı var ben hesabı 2.kez çaldırdım ilkinde ticket açıp aldım sonra ikinci kere ticket açtım Riot cevap verir mi vermezmi diye endişe duyuyyorum.

Şöyle bir sıkıntı var ben hesabı 2.kez çaldırdım ilkinde ticket açıp aldım sonra ikinci kere ticket açtım Riot cevap verir mi vermezmi diye endişe duyuyyorum.

Hocam verirler fakat olumlu sonuç alır mısın bilemem? Bu satış konularda çok detaylı düşünmelisin. Dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…