Riot Games hesabı çalındı

Funny Valentine

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba geçen gün gelen mail bu, Gmail hesabıma herhangi bir kişi erişmemiş olarak gözüküyor. Nasıl çalındı bu hesap?

Merhaba geçen gün gelen mail bu, Gmail hesabıma herhangi bir kişi erişmemiş olarak gözüküyor. Nasıl çalındı bu hesap?

Eki Görüntüle 2244441

Hesabın ilk sahibi sen misin? Eğer sensen ilk mailin duruyor mu ilk maili bilinen ve hesapta ki ilk yatırımları ilk açılan ajanları vesaire bilen birisinin hesabı çalma veya geri alamama gibi bir şansı yok. İlk çekilen epin kodu veya çekilen epin kodları gibi kanıtlar istiyor Riot Games Support bunlar ile hesabı geri alabilirsin.

Adımı ve ayarlarımı değiştirmiş adam .
Evet hesabın ilk sahibiyim mailime nasıl erişmiş onu anlamadım 2FA açayım bari.

Aldım hesabımı bu arada.

Adımı ve ayarlarımı değiştirmiş adam.
Evet hesabın ilk sahibiyim mailime nasıl erişmiş onu anlamadım 2FA açayım bari.

Aldım hesabımı bu arada.

Tekrar mail at adının neden değiştine dair onu da düzeltiyorlar sana yeniden isim değiştirme hakkı veriliyor.

Tekrar mail at adının neden değiştine dair onu da düzeltiyorlar sana yeniden isim değiştirme hakkı veriliyor.
Hallettim şeyi anlamadım çalan adam maili değiştirmiş ama şifreyi unuttuma bastığımda ilk kendi hesabıma mail geldi ne alaka acaba.

Birde mailime giriş olduğunda neden google bildirim atmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…