Merhaba ,Riot Games hesabımın ikameti Çin olarak gözüktüğü için satın almış olduğum RP kodlarını aktifleştiremiyorum. Riot'a ticket attığım zaman da bana İngilizce cevap veriyorlar ve Çin sunucusu destek ekibiyle iletişime geçmemi söylüyorlar. TR sunucusunda oynamaktayım. Riot Games ikamet adresi güncelleme işlemi de çalışmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Bölgeni Değiştirirsen 2XKO İlerlemen Sıfırlanabilir! Bu aracı kullanarak ikamet ettiğin bölgeyi değiştirirsen 2XKO hesabın sıfırlanabilir ve tüm ilerlemen silinebilir. 2XKO oynuyorsan ve bölgeni de...
Merhaba, Riot Games hesabımın ikameti Çin olarak gözüktüğü için satın almış olduğum RP kodlarını aktifleştiremiyorum. Riot'a ticket attığım zaman da bana İngilizce cevap veriyorlar ve Çin sunucusu destek ekibiyle iletişime geçmemi söylüyorlar. TR sunucusunda oynamaktayım. Riot Games ikamet adresi güncelleme işlemi de çalışmıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Bölgeni Değiştirirsen 2XKO İlerlemen Sıfırlanabilir! Bu aracı kullanarak ikamet ettiğin bölgeyi değiştirirsen 2XKO hesabın sıfırlanabilir ve tüm ilerlemen silinebilir. 2XKO oynuyorsan ve bölgeni de...
Merhaba hocam sorununuzu çözebildiniz mi? Aynı sıkıntılar bende de var. Kendi sitelerinden ikamet kontrolü hata veriyor. Ticket atınca da TR desteğe düşmüyor, Çin'e yollayın diye ingilizce bir mail geliyor.
Merhaba hocam sorununuzu çözebildiniz mi? Aynı sıkıntılar bende de var. Kendi sitelerinden ikamet kontrolü hata veriyor. Ticket atınca da TR desteğe düşmüyor, Çin'e yollayın diye İngilizce bir mail geliyor.