Benim hesabımı arkadaşıma verdim Valorant oynaması için ve ben Valorant oynamıyorum (bıraktım), LoL oynuyorum.
Şu anlık ban yer miyim? Yani çok para yatırdım. Birkaç konuya daha baktım ama Riot bilmezse ban yemezsin diyorlar ama emin olamadım.
Benim hesabımı arkadaşıma verdim Valorant oynaması için ve ben Valorant oynamıyorum (bıraktım), LoL oynuyorum.
Şu anlık ban yer miyim? Yani çok para yatırdım. Birkaç konuya daha baktım ama Riot bilmezse ban yemezsin diyorlar ama emin olamadım.
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 Pro
İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4600 Series (1,0 GB)
Bellek: 4,5 GB Ücretsiz (8,0 GB Toplam)
Monitör: Genel PnP Monitör (1680 x 1050 @ 59 Hz)
Disk kapasites: 203,4 GB Ücretsiz (697,6 GB Toplam)
Ses: Realtek High Definition Audio
Anakart: ASUSTeK Computer INC. (P5QC)
Fare: İAC uyumlu fare
Klavye: Razer
Çok düşük bir ihtimal olduğu için ban yemesi hem ban yediği müddetçe açtırması çok kolay bir ban. Başka cihazdan başka bir yerden girdiğini belirtmesi yeterli. Riot'un açık açık hesap paylaştığını kesinleştirmesi imkansıza yakın maalesef. Fakat oyun benim kardeşim açmıyorum deyip açmasalar da haksız sayılmazlar kural sonuçta.