hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Mayıs 2021 #1 Az önce Valorant'ta hayatımın en iyi vuruşunu yaptım. Ama kayıt altına almadım. Riot desteğe yazsam maçın özetini atar mı?
Az önce Valorant'ta hayatımın en iyi vuruşunu yaptım. Ama kayıt altına almadım. Riot desteğe yazsam maçın özetini atar mı?
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #2 uçan künefe dedi: Az önce Valorant'ta hayatımın en iyi vuruşunu yaptım. Ama kayıt altına almadım. Riot desteğe yazsam maçın özetini atar mı? Genişletmek için tıkla... Atmaz.
uçan künefe dedi: Az önce Valorant'ta hayatımın en iyi vuruşunu yaptım. Ama kayıt altına almadım. Riot desteğe yazsam maçın özetini atar mı? Genişletmek için tıkla... Atmaz.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.335 Çözümler 7 Yer Ankara 31 Mayıs 2021 #3 uçan künefe dedi: Az önce Valorant'ta hayatımın en iyi vuruşunu yaptım. Ama kayıt altına almadım. Riot desteğe yazsam maçın özetini atar mı? Genişletmek için tıkla... Maç tekrarları izleme diye bir şey yok mu? LoL de maçın tekrarını izleyip kayıt alabiliyorsun.
uçan künefe dedi: Az önce Valorant'ta hayatımın en iyi vuruşunu yaptım. Ama kayıt altına almadım. Riot desteğe yazsam maçın özetini atar mı? Genişletmek için tıkla... Maç tekrarları izleme diye bir şey yok mu? LoL de maçın tekrarını izleyip kayıt alabiliyorsun.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mayıs 2021 #4 LoL de maçtan sonra kaydetme gibi bir sistem vardı maç sonuçlarında, veya maçın özetinin olduğu sekmede. Orada yok mu?
LoL de maçtan sonra kaydetme gibi bir sistem vardı maç sonuçlarında, veya maçın özetinin olduğu sekmede. Orada yok mu?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2021 #5 adanalihiyar dedi: LoL de maçtan sonra kaydetme gibi bir sistem vardı maç sonuçlarında, veya maçın özetinin olduğu sekmede. Orada yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok. Cosecx dedi: Atmaz. Genişletmek için tıkla... Neye göre?
adanalihiyar dedi: LoL de maçtan sonra kaydetme gibi bir sistem vardı maç sonuçlarında, veya maçın özetinin olduğu sekmede. Orada yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok. Cosecx dedi: Atmaz. Genişletmek için tıkla... Neye göre?
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 31 Mayıs 2021 #6 LiBeRTuSs dedi: Neye göre? Genişletmek için tıkla... Sen güzel bir vuruş yapmışsın diye maç kaydını göndermezler. Herkese açık kayıtlar olsa direkt Valorant üzerinden maç geçmişini izlerdin.
LiBeRTuSs dedi: Neye göre? Genişletmek için tıkla... Sen güzel bir vuruş yapmışsın diye maç kaydını göndermezler. Herkese açık kayıtlar olsa direkt Valorant üzerinden maç geçmişini izlerdin.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 31 Mayıs 2021 #7 Atmaz.
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #8 LiBeRTuSs dedi: Yok. Neye göre? Genişletmek için tıkla... Hiçbir destek sana iyi bir vuruş attın diye maç kaydını göndermez.
LiBeRTuSs dedi: Yok. Neye göre? Genişletmek için tıkla... Hiçbir destek sana iyi bir vuruş attın diye maç kaydını göndermez.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #9 Yapacaklarını sanmıyorum. Bu kadar yanlış anlamayın ama desteğe göre önemsiz bir konu için vakit kaybetmezler. En iyisi kendiniz video çekmeniz.
Yapacaklarını sanmıyorum. Bu kadar yanlış anlamayın ama desteğe göre önemsiz bir konu için vakit kaybetmezler. En iyisi kendiniz video çekmeniz.