Çözüldü Riot Games ülke İspanya olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

TheGear

Hectopat
Riot Games hesabımın konumumu nedense İspanya olarak görüyor. Bunu değiştirmek için verdikleri sitede ise "maalesef şu an ikamet edilen bölge'ni doğru olarak tespit edemiyoruz. Bir temsilcinin sana doğrudan yardımcı olması için lütfen devam edip bir bilet gönder." Hatasını alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• değiştirme hatası.png
    74,5 KB · Görüntüleme: 724
  • ispanya.png
    458,7 KB · Görüntüleme: 695
Çözüm
Ticket gönderebilirsin. VPN kullandıysan belki ondan olmuş olabilir.
Exitlag kullanıyorum yüksek elolarda maç bulmadığından dolayı da ticket attım ona da cevap vermiyorlar.
Sorun sadece Riot Games oyuncu desteğe ticket atarak çözülebiliyor arkadaşlar. Eğer bu sorunu yaşayan olursa diye eklemek istedim, benim sorunum çözüldü.
Ticket gönderebilirsin. VPN kullandıysan belki ondan olmuş olabilir.
Exitlag kullanıyorum yüksek elolarda maç bulmadığından dolayı da ticket attım ona da cevap vermiyorlar.
Sorun sadece Riot Games oyuncu desteğe ticket atarak çözülebiliyor arkadaşlar. Eğer bu sorunu yaşayan olursa diye eklemek istedim, benim sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kardeşim aynı sorunu bende yasiyorum Endonezya olrak gözüküyor hesabım Türkiye sunucusuna alamıyorum lütfen DC versem yardım eder misin?

Kolay gelsin benim hesabım da DEÜ diye bir yer de gözüküyor yukarıdaki hatanın aynısını alıyorum TR için RP kodu aldım kullanamıyorum bölgeyi nasıl değiştirebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Tamamdır istek yolladım DC'den.
Thegear#2637

Aynı sorun benim arkadaşımda da var nasıl çözülüyor bir bilgin varsa söyler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…