Riot Games umursamıyor

Mehmetkarabey

Decapat
Daha fazla  
Valorant'ta bundan 1.5 ay önce haksız yhere 3. parti yazılım kullandığım için kalıcı olarak uzaklaştırıldım. Bu konuyla ilgili ne zaman bilet atsam ve suçsuzluğumu kanıtlamaya çalışsamda biletlerime sadece Blitzcrank bot cevap verip geri dönüş bile yapılmıyordu. Bugün tekrar denedim ve 1 dakika içerisinde tekrardan blitazcrank bot yanıt verdi. Ben suçsuzluğumu nasıl kanıtlayabilirim ya da Riot bana neden bot ile cevap veriyor? Normal cevap vermesi için ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom skinmi kullandın

İlk başta zaten her zaman bot yazıyor. Biraz bekleyin.

Ban yemene sebep olan uygulama hangisi acaba?

Bunu sorsana.
Normal bir destek cevap verse soracağım ancak bota cevap veremiyorum.

Custom skinmi kullandın
Betadan bu yana ıynuyorum hesabımda herşeyim var.20k ₺ den fazla para yatırdım.O tür şeyler yapmam.Oyuna para harcamaktan çekinmiyordum zaten ama pc de o şekilde algılanacak tek program steelseries.gg programı onun haricindeki uygulamalarım hepsi steam uygulamaları zaten.Ama bunu kanıtlayamıyorum.

Benim LoL hesabımda oldu sezon 1'den beri aktifim 13 yıl olan hesabım ban yedi scriptten, hesap Master Full sayılır. Hesabın açılmasını ve konuma bakmalarını istedim, kafede açık unutmuşum hesabı biri geçmiş sc açıp oynamış bayağı, ve benim konumumdan uzak vs dedim. 13 yıl önce aldığım ilk karakter ve kostümleride söyleyince. Hayret bu kadar şeyi hatırlıyorsun kontrolleri sağladık, senin kullanmadığın anlaşıldı deyip hesabımı perma bandan açtılar. Baştan bir bilet aç dene

Öncelikle biletinizi açıklayıcı bir şekilde yazmalısınız. Hesabınıza ne kadar özen gösterdiğiniz ve ne kadar para harcamış olduğunuzdan ziyade harcamaların tarihi, kullanılan kart ve ilk alımlarınız gibi bilgileri vermelisiniz.

Hangi yazılımdan ceza aldığınız da sorabilirsiniz. Blitzcrank bot otomatik mesaj verse de konunun altından veya mail ile devam ettirebilirsiniz bileti.

Deneyeceğim inşallah işe yarar.

İşe yaradı mı dostum? Benim de bir geri zekalı yüzünden hesabım kilitlenmişti.
Açıklayamadıkalrı bir komut dizininde program varmış. İsmini veremiyoruz diyor. PC mde şuan sadece SteelSeries.gg yüklü ve Steam uygulamaları yüklü. 3. Parti Yazılım olarak algılanabilecek hiçbirşeyin olmadığını tekrar yazdığımda ise Götüntü iyileştirmek için kullanılan yöntemlerde 3. parti yazılım olarak algılanabiliyor diyor. Vanguard bu kadarmı vasat ve kalitesiz anlamış değilim GeForge kullanarak digital vibrance arttırmadamı yapmayacağız yani anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…