Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 415 15 Ocak 2023 #1 Merhaba, derecesiz oynuyorum ve bazen işim çıkıyor çıkıyorum oyundan. Kendimi böyle temize çekebilir miyim ban atmaması için?
Merhaba, derecesiz oynuyorum ve bazen işim çıkıyor çıkıyorum oyundan. Kendimi böyle temize çekebilir miyim ban atmaması için?
D Doğuu1 Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Çekemezsin açmazlar banı. Muhtemelen bir çok kez alt-f4 çekmişsindir. Bir dahakine dikkat edersin.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.382 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #4 Hayır.
Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 415 15 Ocak 2023 #5 Doğuu1 dedi: Çekemezsin açmazlar banı. Muhtemelen birçok kez ALT-F4 çekmişsindir. Bir dahakine dikkat edersin. Genişletmek için tıkla... Hayır her defasında atıyor kaldırmaları için değil her defasında atmaması için.
Doğuu1 dedi: Çekemezsin açmazlar banı. Muhtemelen birçok kez ALT-F4 çekmişsindir. Bir dahakine dikkat edersin. Genişletmek için tıkla... Hayır her defasında atıyor kaldırmaları için değil her defasında atmaması için.
D Doğuu1 Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #6 Plagerty dedi: Hayır her defasında atıyor kaldırmaları için değil her defasında atmaması için. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açıp o hesapta alt-f4 çekmemeyi dene. Hesabını takibe almışlar.
Plagerty dedi: Hayır her defasında atıyor kaldırmaları için değil her defasında atmaması için. Genişletmek için tıkla... Yeni hesap açıp o hesapta alt-f4 çekmemeyi dene. Hesabını takibe almışlar.
Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 Hayır. O zaman herkes böyle yaparak sürekli AFK kalır, diğer 4 kişinin zevkine edip dururlar. İşiniz çıkabileceği zamanlar spike hücum gibi şeyler girin derim.
Hayır. O zaman herkes böyle yaparak sürekli AFK kalır, diğer 4 kişinin zevkine edip dururlar. İşiniz çıkabileceği zamanlar spike hücum gibi şeyler girin derim.
Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 415 15 Ocak 2023 #8 Doğuu1 dedi: Yeni hesap açıp o hesapta ALT-F4 çekmemeyi dene. Hesabını takibe almışlar. Genişletmek için tıkla... Peki ana hesapta atmamaları için bayağı bir alt F4 çekmessem olur mu?
Doğuu1 dedi: Yeni hesap açıp o hesapta ALT-F4 çekmemeyi dene. Hesabını takibe almışlar. Genişletmek için tıkla... Peki ana hesapta atmamaları için bayağı bir alt F4 çekmessem olur mu?
D Doğuu1 Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #9 Plagerty dedi: Peki ana hesapta atmamaları için bayağı bir alt F4 çekmessem olur mu? Genişletmek için tıkla... Riot games’e mail atıp öğrenebilirsin.
Plagerty dedi: Peki ana hesapta atmamaları için bayağı bir alt F4 çekmessem olur mu? Genişletmek için tıkla... Riot games’e mail atıp öğrenebilirsin.