Riot Games veri çalar mı?

liveleak1616

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bu aralar tekrar Riot oyunlarına başlamak istedim ancak geçenlerde Riot Vanguard hakkında veri çaldığını falan duydum. Tehlikeli mi ve formatlamam gerekir mi? Daha yeni formatladım da.

Ekran görüntünü alıyor. Riot'un başında Tencent'in olduğunu ve Tencent'in de Çin hükümetiyle arasının iyi olduğunu düşünürsek bence riskli.

Merhaba bu aralar tekrar Riot oyunlarına başlamak istedim ancak geçenlerde Riot Vanguard hakkında veri çaldığını falan duydum. Tehlikeli mi ve formatlamam gerekir mi? Daha yeni formatladım da.

Komplo teorisinden ileriye gitmez. Veri çalıyor olsalar bile biz bunu kanıtlayamayız, veri çalmadıklarını da kanıtlayamayız standart bir kullanıcı olarak. Sistemin ekran görüntüsünü belirli periyotlarla aldıklarını açıkladılar. Bunu da hile olup olmadığımızı kontrol etmeye dayandırdılar. Bilemiyorum.

Olabilir de olmayabilir de.

Riot Games'in kendisi, ekran görüntüsü dahil bir sürü veri depoluyor. Depolanan bu verilerin hangi şartlarda ve güvenlik katmanlarıyla korunduğu belli değil. Çok önemli bilgilerinizi bilgisayar üzerinde çalışmıyor veya saklamıyorsanız size bir zararı olmaz. Öbür türlü riskli olur.

Koskoca Riot oyun şirketleri arasında en büyüğü olan bir firma senin bilgilerini ne yapsın?

Format ne alaka? Virüs değil bir şey değil ayrıca verilerin sızdırılacağını sanmıyorum Tencent'in koruma sistemi iyi olmalı.

Oyun sırasında çalışan bir anti-cheat olsa kullanıcılar rahatsız olmazdı. Ekran görüntüsü alacaklarsa yine alınan şey oyunun ekran görüntüsü olurdu. Riot'un tanınırlığı ve piyasada uzun süre oluşu dışında güven veren bir şey yok ama oynayacaksan yüklemek zorundasın. Yine dediğim gibi çekirdek seviyesinde çalışmasına takılanlar var ve çekirdek seviyesinde çalışan tek anti-cheat Vanguard değil. Bir sürü oyuncu oynuyor o oyunu. Ters durumlarda Riot sıkıntıya girer. Rahat bırakılar mı sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı