Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 708 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Riot Games veri talebi ile ilgili ticket atarsam hesabımın ne zaman kurulduğunu öğrenebilir miyim?
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.597 Çözümler 14 28 Ağustos 2022 #2 Evet, bilgileri iletiyorlar ama yanlış bilmiyorsam 1 ay içinde geliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 708 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 Garibo dedi: Evet, bilgileri iletiyorlar ama yanlış bilmiyorsam 1 ay içinde geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Peki bu süreyi kısaltma şansım var mı ? Artı 0 Eksi
Garibo dedi: Evet, bilgileri iletiyorlar ama yanlış bilmiyorsam 1 ay içinde geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Peki bu süreyi kısaltma şansım var mı ?
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.597 Çözümler 14 28 Ağustos 2022 #4 Hayır, zaten talepte bulunurken bilgi veriyorlar. Artı 0 Eksi
KS KS Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 708 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #5 Garibo dedi: Hayır, zaten talepte bulunurken bilgi veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Garibo dedi: Hayır, zaten talepte bulunurken bilgi veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
SasiranKedi Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #6 Egqe dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum kusura bakma veri talebinde bulunduğun zaman hesabınla ilgili hangi bilgileri sana ilettiler bende şu an veri talebinde bulundum daha 2 gün geçti. Artı 0 Eksi
Egqe dedi: Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum kusura bakma veri talebinde bulunduğun zaman hesabınla ilgili hangi bilgileri sana ilettiler bende şu an veri talebinde bulundum daha 2 gün geçti.