Riot hacklenmis mı?

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
Duymuşsunuzdur, Riot sunucuları bugün kapandi. Haclenmisler galiba. Bunun üzerine Riot'tan açıklama geldi🤣.

Screenshot_2023-01-25-00-44-00-307~2.jpeg

Eki Görüntüle 1644204

(Mizah amaçlıdır)

Son düzenleyen: Moderatör:
Lol ve Valorant'ın Open Source olmasıyla dalga geçmenizi beğenmedim hocam. Driverlarınız güncel mi?
Benden bahsediyorsanız driverlar güncel olması lazım, genelde Wİndows Update ve Ubuntuya emanet ediyorum.
Open source olmamış ki hocam sızdırmışlar.
Yalnız oynayanlara Allah sabır versin, hileler patlama yapacak. Komiğime giden kısım da orası.

CSGO nun vac sistemiyle dalga geçip vanguardı övenler zortladı. Ben hilelere rağmen hiç valoranta geçmedim. Hile sorunu da çok yoktu zaten. Bana çok nadiren hile geliyor hatta hiç gelmiyor diyebilirim.

CSGO nun vac sistemiyle dalga geçip vanguardı övenler zortladı. Ben hilelere rağmen hiç valoranta geçmedim. Hile sorunu da çok yoktu zaten. Bana çok nadiren hile geliyor hatta hiç gelmiyor diyebilirim.

Benim arkadaşlarım zorla geçirdi hocam. Oynuyormuş gibi yapıyorum aslında oynayamıyorum sağdan soldan büyü fırlıyor. CS:GO'da indiremiyorum bilgisayarda yer kalmıyor o zamanda.

CS:GO da düşük elo da çok iyi oynayıp birde üstüne raporlanırsanız güven puanınız düşüyor ve bu nedenle sizi hilecilere atıyor. Ben bu yüzden CS:GO dan nefret ediyorum. Hilelere karşı değil eloma göre oynamak istiyorum fakat izin vermiyor habire beni düşürüyor. VALORANT zaten saçmaladı iyice bir flaş yediğin zaman bakkala gidip geliyorsun.

CS:GO'nun VAC sistemiyle dalga geçip Vanguard'ı övenler zortladı. Ben hilelere rağmen hiç Valorant'a geçmedim. Hile sorunu da çok yoktu zaten. Bana çok nadiren hile geliyor hatta hiç gelmiyor diyebilirim.

LoL için o Valorant'ın herhangi bir şeyine bir şey olmadı diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı