zSwift25 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Riot hesabına giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum kullanıcı adını unuttum diyorum Lol pbe kullanıcı adını atıyor bana. Ayrıca şifre unuttum diyorum mail gelmiyor problem nedir nasıl çözebilirim?
Riot hesabına giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum kullanıcı adını unuttum diyorum Lol pbe kullanıcı adını atıyor bana. Ayrıca şifre unuttum diyorum mail gelmiyor problem nedir nasıl çözebilirim?
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 18 Mart 2023 #2 İsim şifre ile değil de google ile kaydolmuşsunuz. Google giriş tuşuna basarak giriş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS zSwift25 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #3 woryxie dedi: İsim şifre ile değil de google ile kaydolmuşsunuz. Google giriş tuşuna basarak giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Google ile kaydolduğumu biliyorum ve zaten google ile giriş yapıyorum fakat bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
woryxie dedi: İsim şifre ile değil de google ile kaydolmuşsunuz. Google giriş tuşuna basarak giriş yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Google ile kaydolduğumu biliyorum ve zaten google ile giriş yapıyorum fakat bu hatayı veriyor.