Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #11 Buradan şifrenizi değiştirebilirsiniz.
EvrenX Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 370 Çözümler 1 19 Mayıs 2021 #12 Ashes dedi: Hesabını başkalarına vermişsin ya da çalınmış hemen hesabın e postasını şifresini değiştir. Genişletmek için tıkla... hayır kimseye vermedim Silinen üye dedi: Bu şey değil mi ya? Hırsızla aslında aynı evde yaşamak gibi. Hocam hiç mi fark etmediniz 1 ayda? Napıyor bu adam sadece ticket mı atıyor? Genişletmek için tıkla... Yo hiç girmedim donanım banım vardı Vavien. dedi: Buradan şifrenizi değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam maili değiştirmiş ama şifre aynı
Ashes dedi: Hesabını başkalarına vermişsin ya da çalınmış hemen hesabın e postasını şifresini değiştir. Genişletmek için tıkla... hayır kimseye vermedim Silinen üye dedi: Bu şey değil mi ya? Hırsızla aslında aynı evde yaşamak gibi. Hocam hiç mi fark etmediniz 1 ayda? Napıyor bu adam sadece ticket mı atıyor? Genişletmek için tıkla... Yo hiç girmedim donanım banım vardı Vavien. dedi: Buradan şifrenizi değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam maili değiştirmiş ama şifre aynı
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 19 Mayıs 2021 #13 E-posta adresi değiştirilmiş ise desteğe dilenmekten başka şansınız yok.