Riot hesabımı çalmaya çalışıyorlar

575412

Decipat
Selam arkadaşlar, daha önce Facebook hesabım çalındı diye bir konu açmıştım. Şu an Riot hesaplarımı kurtardım ama Google hesaplarını kurtaramadım. Şu an hesabıma girdiğimde 4 gün önceki bildirimi gördüm. Ruslar hesabımı çalmaya çalışıyorlar hatta şifremi bulmuşlar. Hesabıma girebiliyorum ama bunlar şifre sıfırlama bağlantısı bile göndermişler. Şu an 2 aşamalı doğrulamayı açtım. Google hesabımı çalabilirler mi? Veya Riot hesabımı elimden alabilirler mi?

Benim hesaba da sırekli baska bir cihazdan giriş var deniliyor niyeyse.

Riot Destek'e bu konuyu ve konuyla ilgili ekran görüntülerini paylaşın. Bütün oturumları kapatın. Hesabın şifresini ve e-mailini değiştirebilirsiniz. 2FA açık değilse açın.

Riot hesabını elinden aldılar var say, eğer 2. el hesap değilse kurucu mail yoluyla geri alabilirsin diye biliyorum

Şimdi öncelikle mail şifreni değiştir 2 aşamalı doğrulama ekle bunları yap ondan sonra mail hesaabında hayla biri varmı diye bak eğer yoksa riot games hesabına gel oraya hayla erişebiliyorsan şifreni değiştir ve eğer istersen riot hesabını başka bir maille kullan (riot hesabının mailini değiş yani ama istersen) sonra 2 aşamalı doğrulamada ekle riot hesabına.

Riot hesabını elinden aldılar var say, eğer 2. el hesap değilse kurucu mail yoluyla geri alabilirsin diye biliyorum

Kurucu maili çaldılar zaten. Bende hesabımı kurucu mail olmadan geri çekip bu Google hesabına kurdum.

Şu anki mailime erişimleri yok hocam. 2FA açtım Riot hesaplarının şifrelerini değiştirdim. Google hesaplarınınkini değiştiriyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…