Sıkıntı şurada değiştiremiyorum eskiden değişiyordu ama şuanda değişmeye çalıştığımda olmuyor o söylediğim yazı çıkıyor.Kullanıcı adını değiştirdikten sonra Riot'un kendi sitesine yeni kullanıcı adınla giriş yapabildin mi ya da yapmayı denedin mi?
Riot Games Türkiye sitesinden destek bölümünden bilet gönderebilirsin. İsmini değiştirmeye çalıştığında sana verdiği mesaj aslında olumlu bir mesaj ve isminin değişmiş olması gerekiyor. Belki de bir yerde yanlış bir şey yapıyor ama kaçırıyor olabilirsin. Bilet gönderirsen kendileri daha iyi yardımcı olabilirler hocam.Sıkıntı şurada değiştiremiyorum eskiden değişiyordu ama şuanda değişmeye çalıştığımda olmuyor o söylediğim yazı çıkıyor.
Bu arada riot'a hiç ticket atmadım nasıl atılıyor acaba ?
Gönderdim cevap bekliyorum teşekkürler herkese şimdiden iyi geceler dilerim.Riot Games Türkiye sitesinden destek bölümünden bilet gönderebilirsin. İsmini değiştirmeye çalıştığında sana verdiği mesaj aslında olumlu bir mesaj ve isminin değişmiş olması gerekiyor. Belki de bir yerde yanlış bir şey yapıyor ama kaçırıyor olabilirsin. Bilet gönderirsen kendileri daha iyi yardımcı olabilirler hocam.
Değiştirmenizin üzerinden 30 gün geçti mi?Sıkıntı şurada değiştiremiyorum eskiden değişiyordu ama şuanda değişmeye çalıştığımda olmuyor o söylediğim yazı çıkıyor.
Bu arada riot'a hiç ticket atmadım nasıl atılıyor acaba ?
Edit: buldum sayfanın en altındaymış.
Eki Görüntüle 946115
Buradakileri dener misiniz? Eğer olmazsa ticket atın. Az önce bende denedim bu linkten;
Fakat olmadı. Sizinle aynı yazıyı aldım.Username disambiguation
update-account.riotgames.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.