Riot kullanıcı adı değiştirme

Aykan Alp

Hectopat
Daha fazla  

HARİKA!​

Hesabın güncel. Mevcut kullanıcı adın ve şifrenle tüm Riot oyunlarına giriş yapabilirsin.​

Bunu diyor ve güncelleyemiyorum. Nedenini bilen var mı?

Screenshot_1.png

Buradakileri dener misiniz? Eğer olmazsa ticket atın. Az önce ben de denedim bu linkten;
Fakat olmadı. Sizinle aynı yazıyı aldım.

Kullanıcı adını değiştirdikten sonra Riot'un kendi sitesine yeni kullanıcı adınla giriş yapabildin mi ya da yapmayı denedin mi?
Sıkıntı şurada değiştiremiyorum eskiden değişiyordu ama şuanda değişmeye çalıştığımda olmuyor o söylediğim yazı çıkıyor.
Bu arada riot'a hiç ticket atmadım nasıl atılıyor acaba ?
Edit: buldum sayfanın en altındaymış.

Sıkıntı şurada değiştiremiyorum eskiden değişiyordu ama şuanda değişmeye çalıştığımda olmuyor o söylediğim yazı çıkıyor.
Bu arada riot'a hiç ticket atmadım nasıl atılıyor acaba ?
Riot Games Türkiye sitesinden destek bölümünden bilet gönderebilirsin. İsmini değiştirmeye çalıştığında sana verdiği mesaj aslında olumlu bir mesaj ve isminin değişmiş olması gerekiyor. Belki de bir yerde yanlış bir şey yapıyor ama kaçırıyor olabilirsin. Bilet gönderirsen kendileri daha iyi yardımcı olabilirler hocam.

Riot Games Türkiye sitesinden destek bölümünden bilet gönderebilirsin. İsmini değiştirmeye çalıştığında sana verdiği mesaj aslında olumlu bir mesaj ve isminin değişmiş olması gerekiyor. Belki de bir yerde yanlış bir şey yapıyor ama kaçırıyor olabilirsin. Bilet gönderirsen kendileri daha iyi yardımcı olabilirler hocam.
Gönderdim cevap bekliyorum teşekkürler herkese şimdiden iyi geceler dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı