Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Bilgisayara Windows 10 indirdim daha sonra Valorant yükledim fakat Riot Launcher'a girince siyah ekrandan başka bir şey gelmiyor.
Bilgisayara Windows 10 indirdim daha sonra Valorant yükledim fakat Riot Launcher'a girince siyah ekrandan başka bir şey gelmiyor.
Wonar Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 135 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 Riot Launcher'a sağ tıkla > Özellikler > Uyumluluk > "Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modu" seçeneğini tikle > Windows 7 yap. Daha önce böyle yaparak sorunu çözmüştüm.
Riot Launcher'a sağ tıkla > Özellikler > Uyumluluk > "Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modu" seçeneğini tikle > Windows 7 yap. Daha önce böyle yaparak sorunu çözmüştüm.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 Wonar dedi: Riot Launcher'a sağ tıkla > özellikler > uyumluluk > "bu programın çalıştıracağı uyumluluk modu" seçeneğini tikle > Windows 7 yap. Daha önce böyle yaparak sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı
Wonar dedi: Riot Launcher'a sağ tıkla > özellikler > uyumluluk > "bu programın çalıştıracağı uyumluluk modu" seçeneğini tikle > Windows 7 yap. Daha önce böyle yaparak sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı
Wonar Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 135 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #4 Erdym dedi: İşe yaramadı Genişletmek için tıkla... Ticket açmak daha mantıklı olabilir.