Riot, LoL'deki feederlara bir çözüm getirecek mi?

Rub

Hectopat
Daha fazla  
Mesela ben 9/2 Akali oynuyorum midde. İşte bot lane kötü durumdaydı ADC 6/11 falan gidiyordu, 2 roam attım shut down altını falan verdim ADC'ye. Sonra bot lane düzeldi toparladı. Sonra bir baktım 1/22 500 stack Nasus var top lanede. Sizce Riot buna bir çözüm getirecek mi artık?

Getirir.

Riot bir ticaret şirketi. Feedleyen akılsızlardan çok güzel para kazanıyor. Onları oyuna küstüremez, uzaklaştıramaz.

Bu yüzden kötü oyuncular, feedleyenler, hak etmeyenler, boosterlar, boostedlar, hileler umrunda değil, doğal olan da bu. Bütün Riot çalışanlarına buradan da sesleniyorum (her oyun içi raporumda olduğu gibi) umarım hepiniz sürünürsünüz.

İnşallah doların değeri düşer de maaşları kötüleşir, Amin.

İsterse getirebilir ama bilerek çözmüyorlar bu sorunu. Riot sırf önemli bir şey olduğu için AFK kalanları ağır şekilde cezalandırıyor ama oyun zevkimizi zehir eden feederlara bir şey yapmıyor. İsterseler AFK cezaları gibi cezaları feederlara da verebilirler ama oyuncusunu müşteriden fazla bir şey olarak görmeyen klasik Riot işte naparsın.

İfadeler: Rub
Feederların canı cehenneme. Onlar yüzünden bronz elodayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…