Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Ağustos 2023 #1 Riot mobile de bir arkadaşımı yanlışlıkla engelledim. Bu engeli nasıl kaldırabilirim acaba?
BuildWarmer Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 Hangi oyun için Valorant mı Lol mü?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.325 Çözümler 6 Yer Ankara 2 Ağustos 2023 #3 Oyuna girip Client ekranindan ayarlara girip engellenenler listesini bulup kaldirabilirsiniz.
Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Ağustos 2023 #4 BuildWarmer dedi: Hangi oyun için Valorant mı Lol mü? Genişletmek için tıkla... Valorant hocam trurebellion dedi: Oyuna girip Client ekranindan ayarlara girip engellenenler listesini bulup kaldirabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Su anda oyuna giremiyorum da hocam uygulama üzerinden yapabilme gibi bir şansım yok mu?
BuildWarmer dedi: Hangi oyun için Valorant mı Lol mü? Genişletmek için tıkla... Valorant hocam trurebellion dedi: Oyuna girip Client ekranindan ayarlara girip engellenenler listesini bulup kaldirabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Su anda oyuna giremiyorum da hocam uygulama üzerinden yapabilme gibi bir şansım yok mu?
BuildWarmer Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 Valorant'ta LoL gibi engellenenler listesi diye bir bölüm mevcut olmadığı için bu işlemi Riot Mobile'den maalesef yapamazsın.
Valorant'ta LoL gibi engellenenler listesi diye bir bölüm mevcut olmadığı için bu işlemi Riot Mobile'den maalesef yapamazsın.
Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 341 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Ağustos 2023 #6 BuildWarmer dedi: Valorant'ta LoL gibi engellenenler listesi diye bir bölüm mevcut olmadığı için bu işlemi Riot Mobile'den maalesef yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler ilgilendiğiniz için. trurebellion dedi: Oyuna girip Client ekranindan ayarlara girip engellenenler listesini bulup kaldirabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o kısmı bulamadım yardımcı olabilir misiniz acaba. Son düzenleme: 3 Ağustos 2023
BuildWarmer dedi: Valorant'ta LoL gibi engellenenler listesi diye bir bölüm mevcut olmadığı için bu işlemi Riot Mobile'den maalesef yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler ilgilendiğiniz için. trurebellion dedi: Oyuna girip Client ekranindan ayarlara girip engellenenler listesini bulup kaldirabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o kısmı bulamadım yardımcı olabilir misiniz acaba.