emir dalkiran Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2023 #11 Manix6488 dedi: Tamam hemen bunun hakkında bir bir video çekip göndereceğim. Video yüklendi sayılır arada yanlışlıkla programı sildim takmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Silebildim sonunda. Çok teşekkür ederim yardımınız için )
Manix6488 dedi: Tamam hemen bunun hakkında bir bir video çekip göndereceğim. Video yüklendi sayılır arada yanlışlıkla programı sildim takmayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Silebildim sonunda. Çok teşekkür ederim yardımınız için )
M Manix6488 Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 155 Çözümler 2 16 Haziran 2023 #12 Adınıza sevindim eğer size yardım edebildiysem çözüm olarak işaretler misiniz?
emir dalkiran Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Haziran 2023 #13 Manix6488 dedi: Adınıza sevindim eğer size yardım edebildiysem çözüm olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... İşaretleyemiyorum galiba profilinizin görünmesini istemiyorsunuz öyle yazıyor.
Manix6488 dedi: Adınıza sevindim eğer size yardım edebildiysem çözüm olarak işaretler misiniz? Genişletmek için tıkla... İşaretleyemiyorum galiba profilinizin görünmesini istemiyorsunuz öyle yazıyor.