E EFEDEMİRAY Zeptopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2021 #1 Riot Vanguard hata verip oyundan atıyor ve ekranda bir uyarı çıkıyor. Uyarıda "Riot Vanguard crash report" yazıyor. Yaklaşık iki gündür bu sorunu yaşıyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Riot Vanguard hata verip oyundan atıyor ve ekranda bir uyarı çıkıyor. Uyarıda "Riot Vanguard crash report" yazıyor. Yaklaşık iki gündür bu sorunu yaşıyorum. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Emir morningstar Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #2 Sunucularda ki genel bir sorun çözümünü bende bulamadım ne yazık ki. Artı 0 Eksi
KS KS E EFEDEMİRAY Zeptopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2021 #3 Emir morningstar dedi: Sunucularda ki genel bir sorun çözümünü bende bulamadım ne yazık ki.bi sonraki güncellemeyle düzelticeklerini umuyorum Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Emir morningstar dedi: Sunucularda ki genel bir sorun çözümünü bende bulamadım ne yazık ki.bi sonraki güncellemeyle düzelticeklerini umuyorum Genişletmek için tıkla...