Ona baktım hocam hizmetler kısmından, zaten kapalıymış.
Hmm. Ben başka yöntem bilmiyorum hocam. Ama diğerlerinin de dediği gibi başka temizleyici programlar kullanarak silebilirsiniz. Silemezseniz de zararlı bir şey değil anti-hile sistemi sonuçta.
Ona baktım hocam hizmetler kısmından, zaten kapalıymış.
Zararlı değil demek pek mümkün değil, hem ring 0'da çalışan, ne yaptığını tam olarak kestiremediğimiz. Açık kaynaklı da olmayan ve Bilgisayarın boot süresini yavaşlatan bir program sonuçta. Ben güvenmediğim için Valorant oynamadım ve oynamıyorum.Hmm. Ben başka yöntem bilmiyorum hocam. Ama diğerlerinin de dediği gibi başka temizleyici programlar kullanarak silebilirsiniz. Silemezseniz de zararlı bir şey değil anti-hile sistemi sonuçta.
Revo Uninstaller işe yaramamıştı, CCleaner yazılımına da güvenemiyorum. Neyse dediğiniz gibi, yapacak bir şey yok. Format atana kadar uyuyup duracak öyle artıkHmm. Ben başka yöntem bilmiyorum hocam. Ama diğerlerinin de dediği gibi başka temizleyici programlar kullanarak silebilirsiniz. Silemezseniz de zararlı bir şey değil anti-hile sistemi sonuçta.
Revo Uninstaller işe yaramamıştı, CCleaner yazılımına da güvenemiyorum. Neyse dediğiniz gibi, yapacak bir şey yok. Format atana kadar uyuyup duracak öyle artıkAma aklıma takılan şey, o log dosyalarının sayısı neden arttı?
Program açık kaynaklı olmadığı için, sistemi loglayıp Çin'e mi gönderiyor yoksa başka bir şey mi yapıyor bilemiyoruz.Revo Uninstaller işe yaramamıştı, CCleaner yazılımına da güvenemiyorum. Neyse dediğiniz gibi, yapacak bir şey yok. Format atana kadar uyuyup duracak öyle artıkAma aklıma takılan şey, o log dosyalarının sayısı neden arttı?
Revo Uninstaller işe yaramamıştı, CCleaner yazılımına da güvenemiyorum. Neyse dediğiniz gibi, yapacak bir şey yok. Format atana kadar uyuyup duracak öyle artıkAma aklıma takılan şey, o log dosyalarının sayısı neden arttı?
Ben de bilmiyorum, silinmiş gibi gösterdi, sistemi yeniden başlattım ama bir baktım hala duruyor orada.Revo nasıl işe yaramadı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.