A Alitunar Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 Valorant'ı yükledim ama sonrasında gerekli bir programı kuramadık hatası alıyorum.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.431 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 8 Mayıs 2021 #2 Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS A Alitunar Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #3 herhangi bi kod yok Artı 0 Eksi
TyphoN97 Picopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #4 Alitunar dedi: Valorant'ı yükledim ama sonrasında gerekli bir programı kuramadık hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tek çare Valorant'ı silip tekrar yüklemek sad entry Artı -1 Eksi
Alitunar dedi: Valorant'ı yükledim ama sonrasında gerekli bir programı kuramadık hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Tek çare Valorant'ı silip tekrar yüklemek sad entry
KS KS A Alitunar Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #5 evet olmadı Artı 0 Eksi
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #6 Silinen üye dedi: Tek çare Valorant'ı silip tekrar yüklemek. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Artı 0 Eksi
L Lypher Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #7 Alitunar dedi: Valorant'ı yükledim ama sonrasında gerekli bir programı kuramadık hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izlemenizi öneririm. Artı -1 Eksi
Alitunar dedi: Valorant'ı yükledim ama sonrasında gerekli bir programı kuramadık hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izlemenizi öneririm.
KS KS A Alitunar Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #8 öyle düzelecekse yine iyi teşekkür ederim bu videouy izledim bende vanguard kurulu gözükmüyo Artı 0 Eksi
L Lypher Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #9 Alitunar dedi: Evet olmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum yorumlarda bir kişi Windows'u güncelleyin yazmış güncel değilse. Artı 0 Eksi
Alitunar dedi: Evet olmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum yorumlarda bir kişi Windows'u güncelleyin yazmış güncel değilse.
KS KS A Alitunar Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #10 Lypher dedi: Dostum yorumlarda bir kişi Windows'u güncelleyin yazmış güncel değilse. Genişletmek için tıkla... daha yeni bir sürüme güncelleştirdim Artı 0 Eksi
Lypher dedi: Dostum yorumlarda bir kişi Windows'u güncelleyin yazmış güncel değilse. Genişletmek için tıkla... daha yeni bir sürüme güncelleştirdim