E Emir_41 Femtopat Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #1 Valorant hesabımın çalınmasıyla ticket açtım fakat oturum açmadan ticket attım sadece maile bildirim geldi. Nereden bakacağım?
Valorant hesabımın çalınmasıyla ticket açtım fakat oturum açmadan ticket attım sadece maile bildirim geldi. Nereden bakacağım?
BurakPalabiyikkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.549 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 Emir_41 dedi: Valorant hesabımın çalınmasıyla ticket açtım fakat oturum açmadan ticket attım sadece maile bildirim geldi. Nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Sadece mailden kontrol edebilirsin. Artı 0 Eksi
Emir_41 dedi: Valorant hesabımın çalınmasıyla ticket açtım fakat oturum açmadan ticket attım sadece maile bildirim geldi. Nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Sadece mailden kontrol edebilirsin.
KS KS E Emir_41 Femtopat Katılım 17 Temmuz 2025 Mesajlar 15 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #3 BurakPalabiyikkk dedi: Sadece mailden kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mailde link var basıyorum oturum aç diyor açıyorum bir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
BurakPalabiyikkk dedi: Sadece mailden kontrol edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mailde link var basıyorum oturum aç diyor açıyorum bir şey olmuyor.