Çözüldü Riotclientservices.exe yan yana yapılandırma hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HxL06

Kilopat
LoL Client'ini açtığımda eski Client açılıyor ve bir şey yapamıyorum onun haricindeki tüm Riot oyunlarının Client'leri açılmıyor ve başlıkta belirttiğim hatayı veriyor olay görüntüleyicisinde;

"D:\riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe" için etkinleştirme içeriği oluşturulamadı. "D:\riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe" adlı bildirim veya ilke dosyasında satır 0 içinde hata var. Geçersiz XML sözdizimi.
Bu şekilde görünüyor eski konularda C++ tarzı uygulamaların güncellemesi veya eksikliğinden bahsedilmiş fakat birçok farklı sürüm olduğu için yanlış bir şey yapmak istemedim tavsiyeler doğrultusunda ilerlemek istedim şimdiden teşekkürler.
sxsizle dosyası :
[CODE title="sxsizle"]=================
Begin Activation Context Generation.
Input Parameter:
Flags = 0
ProcessorArchitecture = Wow32
CultureFallBacks = tr-TR;tr;en-US;en
ManifestPath = D:\Riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe
AssemblyDirectory = D:\Riot Games\Riot Client\
Application Config File =
-----------------
INFO: Parsing Manifest File D:\Riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe.
INFO: Manifest Definition Identity is (null).
ERROR: Line 0: XML Syntax error.
ERROR: Activation Context generation failed.
End Activation Context Generation.

[/CODE]
Sorunu çözmek için sil yükle yöntemini kullanacaktım mantıken tüm Riot oyunlarında riotservices.exe kullanılıyor ki hangi oyununu açsam bu hatayı alıyordum bende LoL'ü silmek yerine lor u sildim (kart oyunu) kapladığı yer daha az dolayısıyla hızlıca sil yükle daha kolay oldu ve problemde çözüldü.

Son düzenleme:
LoL Client'ini açtığımda eski Client açılıyor ve bir şey yapamıyorum onun haricindeki tüm Riot oyunlarının Client'leri açılmıyor ve başlıkta belirttiğim hatayı veriyor olay görüntüleyicisinde;

"D:\riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe" için etkinleştirme içeriği oluşturulamadı. "D:\riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe" adlı bildirim veya ilke dosyasında satır 0 içinde hata var. Geçersiz XML sözdizimi.
Bu şekilde görünüyor eski konularda C++ tarzı uygulamaların güncellemesi veya eksikliğinden bahsedilmiş fakat birçok farklı sürüm olduğu için yanlış bir şey yapmak istemedim tavsiyeler doğrultusunda ilerlemek istedim şimdiden teşekkürler.
sxsizle dosyası :
[CODE title="sxsizle"]=================
Begin Activation Context Generation.
Input Parameter:
Flags = 0
ProcessorArchitecture = Wow32
CultureFallBacks = tr-TR;tr;en-US;en
ManifestPath = D:\Riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe
AssemblyDirectory = D:\Riot Games\Riot Client\
Application Config File =
-----------------
INFO: Parsing Manifest File D:\Riot Games\Riot Client\RiotClientServices.exe.
INFO: Manifest Definition Identity is (null).
ERROR: Line 0: XML Syntax error.
ERROR: Activation Context generation failed.
End Activation Context Generation.

[/CODE]
Sorunu çözmek için sil yükle yöntemini kullanacaktım mantıken tüm Riot oyunlarında riotservices.exe kullanılıyor ki hangi oyununu açsam bu hatayı alıyordum bende LoL'ü silmek yerine lor u sildim (kart oyunu) kapladığı yer daha az dolayısıyla hızlıca sil yükle daha kolay oldu ve problemde çözüldü.
Kral yaa saol kanka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı