Ripjaws 3600 MHz 8x2 RAM için anakart ve işlemci önerisi

2omer5

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim şu anki anakartım ile işlemcim bu. Yeni RAM aldım, Ripjaws 3600 MHz 8x2 ama tam gücüyle çalışamıyor, anakart ve işlemciden dolayı. Bana öneri yapabilir misiniz? Ekran kartım RX 580. Çalışıyorum, yazamazsam kusura bakmayın.

Anakartınızı belirtmemişsiniz fakat AM4 olduğunu tahmin ederek bütçeniz düşükse R3 3100 öneriyorum. Sarı sitede 1000 TL civarı. 2000 TL civarlarına çıkabilirseniz R5 3600 bakabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, benim şu anki anakartım ile işlemcim bu. Yeni RAM aldım, Ripjaws 3600 MHz 8x2 ama tam gücüyle çalışamıyor, anakart ve işlemciden dolayı. Bana öneri yapabilir misiniz? Ekran kartım RX 580. çalışıyorum, yazamazsam kusura bakmayın.

Anakart ve işlemci belirtmemişsiniz hocam.

Merhaba arkadaşlar, benim şu anki anakartım ile işlemcim bu. Yeni RAM aldım, Ripjaws 3600 MHz 8x2 ama tam gücüyle çalışamıyor, anakart ve işlemciden dolayı. Bana öneri yapabilir misiniz? Ekran kartım RX 580. çalışıyorum, yazamazsam kusura bakmayın.

RAM'ler için anakart işlemci değiştireceksen imkanın varsa maddi sorunun yoksa DDR5 geçmen iyi olur.

Anakartınızı belirtmemişsiniz fakat AM4 olduğunu tahmin ederek bütçeniz düşükse R3 3100 öneriyorum. Sarı sitede 1000 TL civarı. 2000 TL civarlarına çıkabilirseniz R5 3600 bakabilirsiniz.

Yazmıştım sanırım onay seyinde kaldırmışlar işlemcim i3 9100F anakartim ASUS H310 mk.

RAM'ler için anakart işlemci değiştireceksen imkanın varsa maddi sorunun yoksa DDR5 geçmen iyi olur.

Bütçem 8-10 k arası suanlik DDR5 geçmeyi düşünmüyorum ileride geçmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı