Ripple control, angle snapping ve motion sync nedir?

Angelic

Kilopat
Kullandığım farenin yazılımında bulunan bu ayarlar ne işe yarıyor? Açmalı mı?

• Ripple control
• Angle snapping
• Motion sync

Ripple control, angle snapping.png

VGN Dragonfly F1 Pro değil mi bu hocam?

Motion Sync 3395 sensörde olan bir şey data alışverişini stabil hale getiriyormuş diğerleri fareyi daha doğrusal hareket ettiriyor diye biliyorum ben.

Hocam Dragon fly F1 Pro alacağım. Hala kullanıyor musunuz bozuldu mu?

Hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum özür dilerim kimse cevap vermeyince ben yazmak istedim. Kankam yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum başta alırken şüphelerim vardı fakat şu an iyikide almışım diyorum ilk başlarda bir garip geliyor hafif olduğu için kalitesiz hissiyatı veriyor ama benim için çok iyi kalitede ve pişman olmazsınız içindeki dongle i cok uzakta tutmazsanız pek sorun yaşamazsınız.

Hocam konuyu hortlatmış gibi oluyorum özür dilerim kimse cevap vermeyince ben yazmak istedim. Kankam yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum başta alırken şüphelerim vardı fakat şu an iyikide almışım diyorum ilk başlarda bir garip geliyor hafif olduğu için kalitesiz hissiyatı veriyor ama benim için çok iyi kalitede ve pişman olmazsınız içindeki dongle i cok uzakta tutmazsanız pek sorun yaşamazsınız.

Evet bende aldım bile gayet güzel dongle birazcık bilgisayarın arkasına düşüp duruyordu kablonun içinden çıkan plastikle kulaklığın kablosuna sabitleyip çözdüm. Bir de bazı arkadaşlarda 80 derece kolonyadan sonra tutunca logonun çıktığını söylemişler kaplama olmadığı için dikkatli olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı