Riptide kasası satılmalı mı?

Anlaşamıyorsanız 2 seçenek vardır ya fiyat konusu ya da ilk sen konusudur. Fiyat ne düşünüyorsunuz belki nasip banadır.

Bro şu an piyasa değeri 600TL ben 500'den bırakıyorum. İstersen de yanına Spotify vereyim sana 1 aylık. Discord: urn4ga#8787

Bro şu an piyasa değeri 600TL ben 500'den bırakıyorum. İstersen de yanına Spotify vereyim sana 1 aylık. Discord: urn4ga#8787
Brom elinde anladığım kadarı ile 100 Tane kasan var. Piyasa değerini biliyorum. 2 yılı geçti Steam de al sat yaparım. (Piyasa değeri 6 TL diyorsun lakin ben o kasayı 6 TL ye pazara koyarsam piyasa değerine göre 6TL bana gelmez. 6 TL bana gelicek şekilde koysam satılması zaman alır) Steam de 94.791 pazar işlemim var. (İnanmayabilirsin, Steam profilimi verebilirim,) nakit vericeksem tane başı 5 TL neden vereyim? 6TL den satışa koyup beklemektense, beklerim ve Girdap kasası 3 TL ye eninde sonunda düşecek o zaman alırım. Yanlış anlama ticaretine saygım var ama o fiyata nakit vermem üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…