ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Haziran 2021 #1 Intel HD 620 var onu da görmüyor Radeon 530 var onu da görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Çözüm ruzgaraz 8 Haziran 2021 Webcam kullanan insan dedi: Görmediğini nereden biliyorsunuz? RiseClient'te girişte sadece RAM miktarını seçebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile. Sorunu Opengl42.dll dosyasını silerek çözdüm.
Webcam kullanan insan dedi: Görmediğini nereden biliyorsunuz? RiseClient'te girişte sadece RAM miktarını seçebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile. Sorunu Opengl42.dll dosyasını silerek çözdüm.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.723 Makaleler 7 Çözümler 94 8 Haziran 2021 #2 Görmediğini nereden biliyorsunuz? RiseClient'te girişte sadece RAM miktarını seçebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS ruzgaraz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Haziran 2021 #3 Webcam kullanan insan dedi: Görmediğini nereden biliyorsunuz? RiseClient'te girişte sadece RAM miktarını seçebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile. Sorunu Opengl42.dll dosyasını silerek çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Webcam kullanan insan dedi: Görmediğini nereden biliyorsunuz? RiseClient'te girişte sadece RAM miktarını seçebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile. Sorunu Opengl42.dll dosyasını silerek çözdüm.