Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 22 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar Rise of Kingdoms oynayacağım bilgisayar üzerinden ama bu site resmi mi? Güvenemedim bu doğru mu? 万国觉醒 vda-global.lilisi.com
Arkadaşlar Rise of Kingdoms oynayacağım bilgisayar üzerinden ama bu site resmi mi? Güvenemedim bu doğru mu? 万国觉醒 vda-global.lilisi.com
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.025 Çözümler 87 22 Nisan 2024 #2 Han37 dedi: Arkadaşlar Rise of kingdoms oynayacağım bilgisayar üzerinden ama bu site resmi mi? Güvenemedim bu doğru mu? 万国觉醒 vda-global.lilisi.com Genişletmek için tıkla... Sizin için EXE dosyasını indirip VirusTotal'e attım. Sonuçlar böyle. Temiz. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Han37 dedi: Arkadaşlar Rise of kingdoms oynayacağım bilgisayar üzerinden ama bu site resmi mi? Güvenemedim bu doğru mu? 万国觉醒 vda-global.lilisi.com Genişletmek için tıkla... Sizin için EXE dosyasını indirip VirusTotal'e attım. Sonuçlar böyle. Temiz. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
larkew Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Han37 dedi: Arkadaşlar Rise of Kingdoms oynayacağım bilgisayar üzerinden ama bu site resmi mi? Güvenemedim bu doğru mu? 万国觉醒 vda-global.lilisi.com Genişletmek için tıkla... Açıkçası değişir ama size önerim BlueStacks'den indirmek. O işte de bir hayli zahmetlidir.
Han37 dedi: Arkadaşlar Rise of Kingdoms oynayacağım bilgisayar üzerinden ama bu site resmi mi? Güvenemedim bu doğru mu? 万国觉醒 vda-global.lilisi.com Genişletmek için tıkla... Açıkçası değişir ama size önerim BlueStacks'den indirmek. O işte de bir hayli zahmetlidir.
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 22 Nisan 2024 #4 larkew dedi: Açıkçası değişir ama size önerim BlueStacks'den indirmek. O işte de bir hayli zahmetlidir. Genişletmek için tıkla... Emülator FPS'leri çöp. Kullanmıyorum o yüzden.
larkew dedi: Açıkçası değişir ama size önerim BlueStacks'den indirmek. O işte de bir hayli zahmetlidir. Genişletmek için tıkla... Emülator FPS'leri çöp. Kullanmıyorum o yüzden.