G Goat_69 Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Başlıktaki gibi yeniden baslamak icin hesabımı silmek istiyorum ama desteğe yönlendiriyor beni. Nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2023
Başlıktaki gibi yeniden baslamak icin hesabımı silmek istiyorum ama desteğe yönlendiriyor beni. Nasıl silebilirim?
Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 3 Kasım 2023 #2 Rise of Kingdoms oyununu açın. Oyuna giriş yaptıktan sonra sol üstteki profil simgesine dokunun. Açılan ekrandan Ayarlar bölümüne giriş yapın. Buraya giriş yaptıktan sonra ekranı yukarı kaydırın. En aşağıda Hesabı Sil seçeneği var. Bu seçeneğe dokunduğunuzda oyun önemli hatırlatmalarda bulunur. Buradan yine de Delete tuşuna dokunmanız halinde hesabı silersiniz
Rise of Kingdoms oyununu açın. Oyuna giriş yaptıktan sonra sol üstteki profil simgesine dokunun. Açılan ekrandan Ayarlar bölümüne giriş yapın. Buraya giriş yaptıktan sonra ekranı yukarı kaydırın. En aşağıda Hesabı Sil seçeneği var. Bu seçeneğe dokunduğunuzda oyun önemli hatırlatmalarda bulunur. Buradan yine de Delete tuşuna dokunmanız halinde hesabı silersiniz
G Goat_69 Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #3 Pkixbe dedi: Rise of Kingdoms oyununu açın. Oyuna giriş yaptıktan sonra sol üstteki profil simgesine dokunun. Açılan ekrandan Ayarlar bölümüne giriş yapın. Buraya giriş yaptıktan sonra ekranı yukarı kaydırın. En aşağıda Hesabı Sil seçeneği var. Bu seçeneğe dokunduğunuzda oyun önemli hatırlatmalarda bulunur. Buradan yine de Delete tuşuna dokunmanız halinde hesabı silersiniz Genişletmek için tıkla... Silinmiyorki yapay zeka ile konuşabileceğim yere yönlendiriyor.Acaba bir süre sonra otomatikmi siliniyor?
Pkixbe dedi: Rise of Kingdoms oyununu açın. Oyuna giriş yaptıktan sonra sol üstteki profil simgesine dokunun. Açılan ekrandan Ayarlar bölümüne giriş yapın. Buraya giriş yaptıktan sonra ekranı yukarı kaydırın. En aşağıda Hesabı Sil seçeneği var. Bu seçeneğe dokunduğunuzda oyun önemli hatırlatmalarda bulunur. Buradan yine de Delete tuşuna dokunmanız halinde hesabı silersiniz Genişletmek için tıkla... Silinmiyorki yapay zeka ile konuşabileceğim yere yönlendiriyor.Acaba bir süre sonra otomatikmi siliniyor?
Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 3 Kasım 2023 #4 Goat_69 dedi: Silinmiyorki yapay zeka ile konuşabileceğim yere yönlendiriyor.Acaba bir süre sonra otomatikmi siliniyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yere yönlendiriyor ekran fotoğrafı olarak paylaştırabilir misiniz?
Goat_69 dedi: Silinmiyorki yapay zeka ile konuşabileceğim yere yönlendiriyor.Acaba bir süre sonra otomatikmi siliniyor? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yere yönlendiriyor ekran fotoğrafı olarak paylaştırabilir misiniz?
G Goat_69 Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #5 Pkixbe dedi: Nasıl bir yere yönlendiriyor ekran fotoğrafı olarak paylaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pkixbe dedi: Nasıl bir yere yönlendiriyor ekran fotoğrafı olarak paylaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Son düzenleme: 3 Kasım 2023
Pkixbe dedi: Nasıl bir yere yönlendiriyor ekran fotoğrafı olarak paylaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pkixbe dedi: Nasıl bir yere yönlendiriyor ekran fotoğrafı olarak paylaştırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Pkixbe Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Yer Antalya, Muratpaşa 4 Kasım 2023 #6 Goat_69 dedi: Eki Görüntüle 2001384 Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hesabımı silmek istiyorum yaz.
Goat_69 dedi: Eki Görüntüle 2001384 Geri dönüş yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hesabımı silmek istiyorum yaz.