Buy the Season Pass now and receive all-new content! Explore Croft Manor in the new “Blood Ties” story. New Co-Op Endurance, new “Extreme Survivor” difficulty and 5 Classic Lara skins. Includes all previously released Season Pass content.
store.steampowered.com
Satin alma kisminin altinda icerik hakkinda bilgiler mevcut. Devamini oku tusuna basip tüm bilgilere ulasabilirsiniz.
2013 Tomb Raider bende sevdim ve özledim o tadı bayağı oldu oynayalı aynı şeyler olsa bile seveceğimi düşünüyorum. Ve evet seri kendini tekrar edip baymış bir yerden sonra üzüldüm ona maalesef.
2013 Tomb Raider bende sevdim ve özledim o tadı bayağı oldu oynayalı aynı şeyler olsa bile seveceğimi düşünüyorum. Ve evet seri kendini tekrar edip baymış bir yerden sonra üzüldüm ona maalesef.
Rise of tomb raider oynadım ve bitirdim bir süre iyi ilerliyor sarıyor oyun ama belli süreden sonra yavaş yavaş sıkılmaya başlıyorsunuz ancak fiyatına göre makul seçim sizin
Alınmaz. Oyun çok sıkıcı. Oyunda tek yaptığınız iş daldan dala zıplamak.Oyunun bir de gözümüze Lara'nın göğüslerini sokması var. Böyle oyun mu olur yahu?
Bana pek hitap etmeyen bir oyun. 2 saat oynayıp silmiştim. Hala daha kütüphanemde arz-ı endam etmektedir. Açıp oynamam sanırım.