S sky_89 Kilopat Katılım 20 Eylül 2017 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2018 #1 Merhabalar. "Rise of the Tomb Raider" oyun içerisinde "save" olmuyor hep başa dönüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhabalar. "Rise of the Tomb Raider" oyun içerisinde "save" olmuyor hep başa dönüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm Recep Baltaş 2 Mayıs 2018 Save klasöründe ve alt klasöründe sıkıştırma özelliğinin kapalı olduğundan emin olun. Ayrıca klasörde CPY.INI adında bir dosya olmasın.
Save klasöründe ve alt klasöründe sıkıştırma özelliğinin kapalı olduğundan emin olun. Ayrıca klasörde CPY.INI adında bir dosya olmasın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Nisan 2019 #21 Oyuna epey güncelleme geldi. Denediniz mi tekrar? Artı 0 Eksi
A Arseyus Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2019 #22 Recep Baltaş dedi: Save klasöründe ve alt klasöründe sıkıştırma özelliğinin kapalı olduğundan emin olun. Ayrıca klasörde CPY.INI adında bir dosya olmasın. Genişletmek için tıkla... Recep beyin bu çözümü işe yaradı. Direk oyunun kurulu olduğu klasörü açıp CPY adında bir dosya varsa silin. CPY.INI die aramayın direk CPY yazar silin onu oyuna yeniden girin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Save klasöründe ve alt klasöründe sıkıştırma özelliğinin kapalı olduğundan emin olun. Ayrıca klasörde CPY.INI adında bir dosya olmasın. Genişletmek için tıkla... Recep beyin bu çözümü işe yaradı. Direk oyunun kurulu olduğu klasörü açıp CPY adında bir dosya varsa silin. CPY.INI die aramayın direk CPY yazar silin onu oyuna yeniden girin.