Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 4 Kasım 2018 #1 Başlıkta da yazdığım gibi Rise of the Tomb Raider Sovyet Üstü %13 bölümü geçemedim. Oyunda ilerlememe yardım eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2018
Başlıkta da yazdığım gibi Rise of the Tomb Raider Sovyet Üstü %13 bölümü geçemedim. Oyunda ilerlememe yardım eder misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 4 Kasım 2018 #2 Yere inmeyi deneyin Q ya da Shift tuşuydu diye hatırlıyorum. Onun dışında halattan direkt pencereye atlıyor mu onu deneyin.
Yere inmeyi deneyin Q ya da Shift tuşuydu diye hatırlıyorum. Onun dışında halattan direkt pencereye atlıyor mu onu deneyin.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #3 C tuşuna basmayı deneyin yada Ctrl o şekilde iniyor ilk Tomb Raider oyunun da bu sorunu yaşamıştım tüm tuşlara basarak çözüp sonra anlamıştım .
C tuşuna basmayı deneyin yada Ctrl o şekilde iniyor ilk Tomb Raider oyunun da bu sorunu yaşamıştım tüm tuşlara basarak çözüp sonra anlamıştım .
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.069 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #4 Oyunun Türkçe dil desteği yok nasıl yaptınız?
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 4 Kasım 2018 #5 Erdal Bakkal dedi: Oyunun Türkçe dil desteği yok nasıl yaptınız? Eki Görüntüle 341629 Genişletmek için tıkla... Türkçe yama.
Erdal Bakkal dedi: Oyunun Türkçe dil desteği yok nasıl yaptınız? Eki Görüntüle 341629 Genişletmek için tıkla... Türkçe yama.
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.069 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #6 Yuspedile dedi: Türkçe yama. Genişletmek için tıkla... Madem Türkçe yaması var neden Steam'e eklenmiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2018
Yuspedile dedi: Türkçe yama. Genişletmek için tıkla... Madem Türkçe yaması var neden Steam'e eklenmiyor?
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 4 Kasım 2018 #7 Ona bakarsanız çoğu oyunun Türkçe yaması bulunmakta. Oyun yapımcıların keyfine kalmış bir durum.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 4 Kasım 2018 #8 Erdal Bakkal dedi: Oyunun Türkçe dil desteği yok nasıl yaptınız? Eki Görüntüle 341629 Genişletmek için tıkla... Portekizceyi seçince Türkçe oldu. Msevket44 dedi: C tuşuna basmayı deneyin yada Ctrl o şekilde iniyor ilk Tomb Raider oyunun da bu sorunu yaşamıştım tüm tuşlara basarak çözüp sonra anlamıştım . Genişletmek için tıkla... Ne yaptıysam ipten atlamıyor, evin üstüne çıkmam lazım, youtube de bulamadım. Pixel_x dedi: Portekizceyi seçince Türkçe oldu. Ne yaptıysam ipten atlamıyor, evin üstüne çıkmam lazım youtube de bulamadım. Genişletmek için tıkla...
Erdal Bakkal dedi: Oyunun Türkçe dil desteği yok nasıl yaptınız? Eki Görüntüle 341629 Genişletmek için tıkla... Portekizceyi seçince Türkçe oldu. Msevket44 dedi: C tuşuna basmayı deneyin yada Ctrl o şekilde iniyor ilk Tomb Raider oyunun da bu sorunu yaşamıştım tüm tuşlara basarak çözüp sonra anlamıştım . Genişletmek için tıkla... Ne yaptıysam ipten atlamıyor, evin üstüne çıkmam lazım, youtube de bulamadım. Pixel_x dedi: Portekizceyi seçince Türkçe oldu. Ne yaptıysam ipten atlamıyor, evin üstüne çıkmam lazım youtube de bulamadım. Genişletmek için tıkla...
E eopFnc Hectopat Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #9 Erdal Bakkal dedi: Maden Türkçe yaması var neden Steam'e eklenmiyor? Genişletmek için tıkla... Helal olsun kardeşim sana
Erdal Bakkal dedi: Maden Türkçe yaması var neden Steam'e eklenmiyor? Genişletmek için tıkla... Helal olsun kardeşim sana
yasugan Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 865 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #10 Evin üstüne çıkmanız gerekmiyor pencerelerin çıkıntılarına asılacaksınız.