4 496633 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 117 Çözümler 1 12 Aralık 2023 #1 Masaüstünde gezinirken herhangi bir gecikme yok fakat riselauncher'ı açınca monitör oyuna geç tepki veriyor. Sorunu çözemedim.
Masaüstünde gezinirken herhangi bir gecikme yok fakat riselauncher'ı açınca monitör oyuna geç tepki veriyor. Sorunu çözemedim.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 13 Aralık 2023 #2 496633 dedi: Masaüstünde gezinirken herhangi bir gecikme yok fakat riselauncher'ı açınca monitör oyuna geç tepki veriyor. Sorunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Rise kendi problemi. Java da arada olan bir şey ama Rise o kadar garip hileleri engellemeye çalışıyor ki bunlar artık sistemlerden taşıyor. Geç tepki veren monitör değil oyunun kendisi. Artı 0 Eksi
496633 dedi: Masaüstünde gezinirken herhangi bir gecikme yok fakat riselauncher'ı açınca monitör oyuna geç tepki veriyor. Sorunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Rise kendi problemi. Java da arada olan bir şey ama Rise o kadar garip hileleri engellemeye çalışıyor ki bunlar artık sistemlerden taşıyor. Geç tepki veren monitör değil oyunun kendisi.